INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

HH Simonsen Wetline passer på dit farvet hår

HH Simonsen Wetline passer på dit farvet hår
Reklame – produkterne er modtaget som gave fra HH Simonsen og Billigvoks.dk

Kære Jer, er jeg mon den eneste i en alder af 25 år, som har fået sit første grå hår? Jeg gik fuldstændig i panik! Det var som om, at jeg på én dag blev 30 år ældre, mine rynker blev mere synlige, brysterne begyndt at hænge, og de grå hår blev selvlysende. IRONI KAN FOREKOMME!!! Men seriøst, det var den følelse jeg fik!

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg farver hår. Det er ikke fordi jeg frygter at blive gråhåret (eller?), men fordi jeg synes det ville se underligt ud, hvis jeg ikke beholdte mit lange mørke hår!

Jeg er ret glad for mit lange mørke hår, og en tur til frisøren koster også! Hvordan bibeholder jeg så den smukke glans, farven i håret og samtidigt skal udstråle skønhed? Jeg har fundet løsningen, læs med, for HH Simonsen har gjort det igen igen!

HH Simonsen Wetline har skabt 6 forskellige hårpleje-serier. Alle serierne har noget tilfælles nemlig: Keratin, som giver et sundere og stærkere hår. De indeholder også naturbaserede olier, som tilfører håret masser af fugt. Keratin er et fiberdannende protein, som både findes i hud, negle tænder og i håret. Keratin er sammensat af aminosyrer, der giver håret elasticitet, styrke og glathed!

HH Simonsen Wetline er en effektiv, eksklusiv og parabenefri shampooer, hårkure og conditioners. Du finder shampooserie til netop din hårtype alt fra: tørt og livløst hår, krøllet hår, gråt hår, sol-/UV-skadet hår, fedtet hår eller hovedbund, fint hår, blonderet hår, farvet hår og langt og naturligt hår.

Jeg har været så heldig, at få lov til at teste shampoo og conditioner til farvet hår. For som sagt, så vil jeg ikke bruge flere 1000 kr. på at få farvet hår, og at det så falmer efter 2 uger. Denne shampoo til farvet hår indeholder specialkonstruerende ingredienser som binder farvemolekylerne fast til hårets keratin, sådan farve-fadingen mindskes. Der er tilsat naturlige olier, som er med til at gøre håret blødt og nemmere at redde ud! Color shampoo kan bruges til Jer som farver håret i disse farver: violette, rødt, mellem- og mørkebrune nuancer samt pastel nuancer. Color conditioner indeholder hvedebaserede aminosyrer, jojobaolie og sheasmør. Det betyder derfor, at håret får masser af næring, fugt og efterlader håret blødt. Jeg synes bestemt, at mit hår har fået meget mere glans, det er knap så mat, ser mere fyldigt ud og super nemt at style. Jeg er totalt fan af det! Det bedste af det hele er, at jeg ikke behøver, at gå så ofte til frisøren. Mindre hårfarving = sundere hår!!

HH Simonsen Wetline produkter forhandles i mange frisørsaloner landet over, ligesom de fantastiske HH Simonsen børster! Læs eller genlæs evt. mit blogindlæg lige HER om børsterne. Hvis du vil læse om de andre HH Simonsen Wetline produkter, så læs med HER.

Indlægget er udgivet i samarbejde med HH Simonsen og Billigvoks.dk1 thought on “HH Simonsen Wetline passer på dit farvet hår”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *