INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

HOLLISTER FESTIVAL NITE

HOLLISTER FESTIVAL NITE

Okay, for præcis 9 år siden, der oplevede jeg Nibe Festival for første gang. Jeg har desværre ikke været afsted siden 2010…. Men, nu er jeg klar – jeg er klar til at vende tilbage, og opleve den gode stemning, både om dagen, aften og natten!!

Sæther har givet mig muligheden for, at dufte hele dagen og hele natten. Hollister har nemlig lavet en nye parfume, som de faktisk kalder: Festival Nite.

Duften tager os med til endeløse aftener imens vi kan nyde det gode selskab med venner og lytte til god musik.

Hollister Festival Nite for Her:
Denne dufte har en langvarig sødme af frodige blomster og tropiske frugter. Den dufter blandt andet af pink fresia, mandarin og kokos. Hvis jeg skal beskrive det til noget man vil kunne genkende, så dufter den af blomsterkrans. Den har nemlig noter af æbleblomst, solbær og tigerorkidé. Jeg kan bare fortælle Jer, at den dufter himmelsk! Det bedste af det hele er, at man kan købe duften til en super pris. Kvindeduften er Eau de Parfum og 30 ml. koster KUN 195 kr. og 50 ml. koster KUN 265 kr. Forhandles hos Matas, stormagasiner såsom Salling og udvalgte parfumerier!

Hollister Festival for Him:
Sæther har også sendt herreduften til mig, så Tobias bliver også forkælet, og kan dufte godt når vi skal på festival. Topnoterne er mandarinblade, bergamot, æbler og efterfulgt af ingefær og timut peber. Derudover indeholder duften også sandeltræ som giver en skøn varme og twist i duften. Den dufter virkelig godt og minder lidt om YSL herreduft, altså den klassiske, og den er vidunderlig! Herreduften er Eau de Toilette og 30 ml. koster KUN 195 kr. og 50 ml. koster KUN 265 kr. Forhandles hos Matas, stormagasiner såsom Salling og udvalgte parfumerier!

Indlægget er udgivet i samarbejde med Sæther og Hollister-teametSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *