INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

MAUI MOISTURE GØR DET IGEN

MAUI MOISTURE GØR DET IGEN
REKLAME – PRODUKTET ER MODTAGET SOM GAVE AF AMAZE PRESS

En hårmaske der virker? Og som lige har vundet en Danish Beauty Award i kategorien ”Årets Hårplejeprodukt (detail)” – Lyder det ikke lækkert?

Jeg er ret fan af mærket: MAUI Moisture. Jeg har tidligere skrevet to anmeldelser på to forskellige hårserier. Læs eller genlæs blandet andet hårprodukter til tørt/krusede hår lige HER. Eller hårprodukter til Jer som farver jeres hår lige HER.

MAUI Moisture Shea Butter:
Hårmasken indeholder: sheasmør, kokos- og macadamiaolie. Det betyder også, at håret får tilføjet en masse fugt og pleje. Håret efterlades blødt og strålende. Brug masken som en hårkur. Har du ligeså langt hår som jeg, så brug en klat på størrelse med en 2-krone, fordel det jævnt i håret efter brug af shampoo. Lad den virke i minimum 5 minutter.
Masken er vegansk og fri for sulfater, silikone, kunstige farvestoffer, gluten og mineralske olier. Den indeholder 340 g. Og koster kun 120 kr. Du kan blandt andet købe den hos Matas lige HER.

Jeg har brugt masken ca. 2 gange om ugen, hvilket er nok for mig. Den er SÅÅÅ lækker! Kan helt klart anbefales, især til Jer som døjer med filtret hår! Eller til Jer, som bare elsker at forkæle sig selv.

________________________________________________________________

MAUI Moisture er som sagt et plejende hårplejeprodukt som er Hawaii-inspireret med alverdens eksotiske dufte. De har tilføjet nye lækkerier i deres serie, nemlig Body Wash i fire forskellige varianter. Amaze Press har givet mig muligheden for at teste to af produkterne, og jeg lover Jer, at man kommer i sommerstemning!

Pineapple Papaya Body Wash:
Denne Body Wash er især egnet til os der har olieret/kombineret hud. Den giver en masse fugt da den indeholder sød ananasekstrakt og tropisk mango. Samtidigt efterlades huden super blød, da den indeholder papayasmør. Til sidst vil jeg også lige nævne, at den indeholder Aloe Vera juice, som er kendt for sin plejende og fugtgivende effekt på huden. Sammen med indholdet af kokosvand beskytter produkterne huden mod at udtørre under sommerens mange bade og efterlader huden frisk og velduftende. Flasken indeholder 577 ml. og koster kun 130 kr. og kan købes hos Matas lige HER.

Frangipani Body Wash:
Denne Body Wash er egnet til os der har tør hud. Især her om sommeren hvor man er meget ude i solen, bliver min hud hurtig tør. Body Washen indeholder også Aloe Vera juice, som blødgør og fugtgiver huden. Den dufter af frangipani og orkidé (mega lækker duft). Flasken indeholder 577 ml. og koster kun 130 kr. og kan købes hos Matas lige HER.

Der findes også andre varianter, blandt andet til jer der har MEGET tør hud eller som har en meget medtaget og trist hud. Læs meget mere om produkterne lige HER.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Amaze PressSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *