INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

solcreme med på farten

solcreme med på farten

Reklame – produktet er modtaget som gave fra Devote Agency

Vi har allerede haft nogle skønne dage, hvor vejret har været skønt. Vi har allerede ramt de 24 grader i Aalborg, så havkajakken er allerede blevet luftet. I maj 2019 udkom Water Soul Eco Cream i SFP 30. Den er især god til Jer der eventuelt dyrker vandsport, da den er miljøvenlig og indeholder kemiske solfiltre, som er med til at beskytte havet. Den er samtidigt også parfumeri og er ekstra vandafvisende. Flasken har et ualmindeligt flot design, og det bedste ved emballagen er, at den er fremstillet af genanvendt plast og er CO2-kompenseret.

Denne miljøvenlige solcreme kan bruges til både ansigt og krop, og er som sagt meget modstandsdygtig over for vand. Den er specielt helt oplagt til brug af børn, som blandet andet elsker at komme i poolen eller bade på stranden. Solcremen beskytter huden, holder den fugtig og blød.

Bonus info om solcremen:
1) Fri for animalske derivater, parfume, silikone, mineralolie og kunstige farvestoffer
2) MEGET vandafvisende 80 minutters garanteret beskyttelse
3) 72% ingredienser af naturlige oprindelse
4) Reduceret filterkoncentration (-36%) sammenlignet med traditionel beskyttelsesfaktor
5) Emballagen er 100% fremstillet af genanvendt plastik i Italien ved brug af vedvarende energi

Solcremen kan bruges af alle hudtyper, da den er så vandafvisende. Det er klart, at de lyse hudtyper enten ska bruge denne her noget oftere, eller faktisk finde en med faktor 50.
Flasken indeholder 150 ml. og koster 259 kr. Den kan købes hos førende hudplejeklinikker, Spaer samt Magasin. Nærmeste forhandler anvises på telefon: 33 23 33 22

 

Indlægget er udgivet i samarbejde med Devote Agency.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *