INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

HH Simonsen Infinity Salon Pro Styler

HH Simonsen Infinity Salon Pro Styler

Okay, det er skisme længe siden, at jeg har haft et helt nyt glattejern. Mit helt gamle HH Simonsen glattejern i sølv er nok 10 år gammelt. Den fungerer stadig godt, men nu om dage, så forandre tingene sig, samtidigt med, at alting også bliver forbedreret.

I samarbejde med HH Simonsen  og Billigvoks.dk har jeg fået lov til, at teste HH Simonsen Infinity Salon Pro Styler. Og hold nu op hvor er jeg glad for, at få den mulighed. Jeg synes i skal læse med, hvis i er nysgerrige på at hører, hvorfor jeg synes, at dette glattejern opfylder mine krav og behov.

Det kan være svært at vælge hvilken styler man skal gå ud og investere i. Jeg tænker derfor, at det er vigtigt som individ, at have gjort sig nogle overvejsler inden. Altså:
1) Hvad skal den kunne?
2) Hvor effektiv skal den være?
3) Hvordan skal den se ud?
4) Hvor bredt skal skaftet være?
5) Hvad med opvarmning?

Ja, du kan godt hører, at jeg personligt har gjort mig nogle overvejelser, inden jeg tog en beslutning.

HH Simonsen Infinity Salon Pro Styler:
Ja, sikke et navn den har fået. Men hvad kan den? Den kan i hvert fald noget, som min den gamle slet ikke var i stand til. For det første, så skal jeg ikke vente i 100 år på at få den opvarmet. Nej, der går 5 sek. og så er glattejernet faktisk klar til brug. Temperaturen kan man også selv sætte, alt fra 80 grader til 210 grader, og displayet er selvfølgelig touch. Glattejernet har også en memory funktion, hvilket betyder, at du kan indstille glattejernet til den type hår man har, altså til fint, medium eller kraftigt hår. Hvor er det smart!! Så alle ville kunne bruge dette glattejern. Det er ikke noget med, at man skal ud og købe et bredt glattejern, hvis man har tykt hår!

Styleren har desuden også 1,5” brede og bevægelige dobbelt-coatede titanium plader med olier og turmalin. Håret bliver derfor nemt at style, og sørger for, at varmen bliver fordelt jævnligt. Altså, glattejernet er meget skånsomt for håret!
Hvorfor har jeg så valgt at ’investere’ i et nyt glattejern? Det er fordi, at kvaliteten på netop dette glattejern  er i top. Det er virkelig en Pro Styler. Den virker, når man har brug for den. Den kan glatte håret på få minutter, og hvis man er awesome, så kan man også lave krøller med det. Den opfylder alle de krav jeg har stillet, så for mig er det den perfekte glattejern. Det kan købes hos Billigvoks.dk lige HER og koster 935 kr.

Hvis vi lige skal opremse funktionerne:
– Temperaturregulering fra 80 grader til 210 grader.
– 1,5 tommer bevægelige plader
– Dobbelt titanium-belagte plader
– Super hurtig opvarmning
– Automatisk sleep mode funktion efter 90 minutter uden brug
– 3 meter drejeledning + en dual-funktion, så styleren kan anvendes både i Europa og USA
– Nem at bruge når der skal laves krøller
– Memory funktion. Indstilling til fint, medium eller kraftigt hår

Er du stadig lidt i tvivl om, hvilken styler du skal købe? Så tjek evt. HH Simonsens andre produkter hos Billigvoks.dk lige HER.


I dagligdagen har jeg ofte håret sat op i en knold. Jeg cykler med cyklehjem og cykler i alt slags vejr, så ofte bliver håret alligevel til noget hø. Jeg har fald i håret, og kan faktisk bliv stylet rigtigt fedt. Men hvis jeg skal til fest eller ud og have en enkel øl eller to med veninderne, så kan jeg godt lide, at have løst hår (enten fladt eller krøllet).

Jeg er stadig typen der ikke har lært at lave krøller med et glattejern, men jeg ejer også et krøllejern, modellen hedder faktisk ROD VS3 også fra HH Simonsen (den kan anbefales). Og for mig skal et glattejern jo kunne flade håret? Men se lige mit daglige look med løst hår og så se efterbilledet hvor jeg har brugt 4 minutter på at flade det! Hvor er det vildt. Den er fantastisk! Jeg har endda testet, at hvis jeg lige sætter håret ind under jakken, tager min cyklehjelm på, så holder håret sig faktisk glat resten af dagen! Jeg tror også det har noget at gøre med, at varmen på jernet er lige fordelt og dette medfører længere holdbarhed! Det er så fedt.


Kunne du tænke dig at læse mere om glattejernet? Så læs med HER. Billigvoks forhandler også mange andre lækre stylere. Se hele udvalget hos Billigvoks lige HER.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Billigvoks og HH Simonsen Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *