INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

LookFantastic – Juni Beauty Box

LookFantastic – Juni Beauty Box

Okay, det her er nok én af de bedste boxe de har sammensat siden jeg begyndte at modtage kassen fra januar af. Kassen indeholde Buoeffect Egf Serum 3 ml, Ecooking Peel Mask 15 ml, Salt Spray 30 ml, Soothing Cream 15 ml, Sæbe og Filorga Lift Structure 7 ml.
Er du nysgerrig på hvad der var i nogle af de andre boxe? Så læs eller genlæs blogindlæggene lige HER og HER.

Denne box har en værdi af over 550 kr. og koster kun 139 kr. og kan købes lige HER.
Ideén med at modtage sådan en beauty box er jo, at man får mulighed for, at teste nogle super skønne produkter, som er blevet udvalgt af Lookfantastic. Man får mulighed for, at teste nogle produkter som man måske ikke vidste der fandtes eller måske nogle mærker man ikke kendte.

Jeg er især ret vild med tre af produkterne. Ecooking’s Peeling Mask er vanvittig. Hold nu op hvor er den effektiv. Første gang kunne jeg kun lige have den på i 2-3 min. for den begyndte virkelig at stikke lidt i huden og man bliver virkelig rød bagefter. Så hvis man skal noget senere, så vil jeg anbefale, at man ikke lige bruger denne. For den arbejder super effetktivt. Nu har jeg brugt den et par gange, og huden har vendet sig til den. Så jeg har den på i 5-7 min. og er knap så rød længere. Jeg synes den efterlader huden super skøn.

Bumble and Bumble Surf Spray (salt spray) er genial. Den har en perfekt størrelse og håret kan nemt og hurtigt lige blive frisket op. Jeg har den faktisk med mig stort set overalt nu. Den er uundværligt. Så jeg skal ikke længere tænke over, om mit hår klasker og ser grimt ud. Det kan hurtigt lige få en overhaling.

Bioeffect Egt Serum har jeg længe gerne ville prøve, men har været for nærrig til at købe den store flaske. Men nu har jeg endelig fåt muligheden for at prøve den. Hvor er den lækker og super drøj. Det er en anti-age serum som er ret god til moden og ældre hud. Den giver ekstra fugt og genopretter hudens naturlige og ungdommelige glød. Den reducerer blandt andet også fremkomstren og synligheden af fine linjer og rynker – virkelig win win. Jeg er meget positiv overrasket over den! Og overvejer kraftigt, at købe én når jeg har brugt denne prøve.

Alt i alt, så var/er Juni Beuaty box  fra LookFantastic lige sagen – så mange fede produkter. Jeg har fået prøvet nye ting og nye mærker. Det er virkelig fedt. Så kan man få testet af, hvad der virker på én. Kunne du også tænke dig, at modtage Beauty boxen for juni måned? Så kan du bestille den lige HER for kun 139 kr.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *