INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

I love Eco Essential

I love Eco Essential

REKLAME. Jeg udgiver dette blogindlæg i samarbejde med tøjbutikken, KRÆS

Jeg har i én uge testet et mærke, faktisk et mærke der er nyt for mig. Kender i: I love Eco Essential? Hvis i er nysgerrig på hvad mærket tilbyder, så læs med, for første blogindlæg er nu udgivet.

Hvem er I love Eco Essential?:

I love Eco Essential er en krop og hårpleje serie. Produkterne er økosertificerede og indholdet af ingredienser er naturlige. Produkterne er faktisk produceret for hoteller og til private hjem, det betyder, at produkterne er egnet til hele familien: børn, kvinder og mænd.

Som i kan se på billederne, så er emballagen jo virkelig smuk, og vil pynte på ethvert badeværelse. I Love Eco Essential er nemlig også et firma, som går meget op i bæredygtighed. Flaskerne er lavet af genanvendeligt plast, og har en fin detalje af bambus, som faktisk er verdens mest bæredygtige træsort. BONUS INFO: Vidste du, at bambus kan vokse op til 1 m. pr. døgn uden brug af pesticider? Er det ikke vildt!!!

Jeg tænker tit, er shampoo ikke bare en shampoo? Det skal helst dufte godt og skumme, og så have en egenskab som gør, at håret igen bliver rent?
Men nej, jeg har med årene virkelig gået op i sundhed og kropspleje. Det er klart, at ens hår ikke kan forblive sundt, hvis man bare køber den billige shampoo til 5 kr. Jeg ved, at flere aldrig lige læser ingredienserne bagpå. Og nogle gange, står det skrevet sådan, at man alligevel ikke kan forstå det.
Det er derfor vigtigt, at man altid får læst op på produkterne inden brug, sådan man heller ikke står med en allergisk reaktion efterfølgende.
Har du ikke har tid eller overskud til, at læse op på tingene, så kan i evt. hente denne App: Kemiluppen. Her kan i søge på produkter, eller hvis i står i Matas, en tøjbutik eller hvad ved jeg, så kan man scanne produktet, og se hvad den indeholder.

Shampoo:
Lad mig præsentere Fresh Mop Shampoo. Det her er en shampoo som er meget skånsom men effektiv. Den kan bruges af alle hårtyper og til begge køn. De naturlige ingredienser i produktet er økologiske og indeholder blandt andet: hestekastanje, bomuldsblomst ekstrakt, hvedeprotein og kokosolie. Disse ingredienser er med til, at tilfører fugt til håret. De er samtidigt med til, at bibeholde en naturlig balance i hovedbunden, og gør, at ens hår ikke fedter for hurtigt.
Jeg synes, at shampooen er vildt lækker og meget drøj. Jeg har meget langt hår, dog ikke så tykt, men jeg skal ikke bruge mere end en ”1-krone størrelse” af shampoo. Det skummer hurtigt op, og har en skøn duft af citrus, meget frisk.

Selve flasken er super smuk at se på, og man får en god reminder på, at det også er lavet af bæredygtige materialer. Flasken indeholder 250 ml. og koster kun 155 kr. Du får derfor rigtigt meget produkt for pengene! Du kan læse og købe produktet lige HER.

Shampoo uden conditioner? NEJ vel! Jeg bruger i hvert fald conditioner 2-3 gange om ugen. For ellers kan jeg ikke redde mit hår. Jeg vil kunne mærke og se, hvis jeg undlader det.

Balsam:
Silky Locks Conditioner
 er og bliver et must-have for dit hår. Den efterlader et dejligt og blødt hår, og som gør, at det virkelig er nemt at redde ud. Det kan godt være, at jeg bruger nogle super gode børster fra HH Simonsen, men det er jo ikke nogle hemmelighed, at en conditioner hjælper på det. Denne conditioner er samtidigt plejende og gør håret blødt, da kokosolie er én af de ingredienser den indeholder. Olien har et højt indhold af E og K-vitamin samt jern. Det betyder faktisk, at den også fjerner skæl, fremmer hårvæksten og stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden. Du får derfor en conditioner med mange egenskaber, udover at den gør håret blødt, som de fleste conditioner kan tilbyde.

Igen, så er flasken lavet af bæredygtige materialer og så indeholder den 250 ml. og koster 195 kr. Jeg bruger ca. en ”2-krone størrelse”, så det er ikke meget produkt man skal bruge, for at opnå den helt rette effekt. Du kan både læse og købe produktet lige HER.

Er Body Wash noget du bruger? Måske engang imellem?
Jeg bruger det faktisk ikke hverdag, jeg bruger det oftest, når jeg har været aktiv, og har svedt lidt mere end jeg plejer.

Body Wash:
Prøv at forestil Jer disse ingredienser sammen: bær, granatæble og kvæde…. Lyder det ikke som en skøn duft?  Jeg er vild med den duft! Body Bubbles Body Wash er ikke bare en helt almindelig Body Wash, den har nemlig også den egenskab, at den neutraliserer skader fra sol og stress.  Fugtniveauet er virkelig i top, da I love Eco Essential ikke har sparet på de gode og naturlige ingredienser, nemlig: hørfrø, lavendel, hvid te og pebermynte.

Jeg er især ret begejstreret for, at der er hørfrø i. Især fordi, jeg løber 2-3 gange om ugen. Hørfrø er med til, at beskytte hudens øverste lag. Hørfrø er nemlig propfyldt med antioxidanter. Så fugtniveauet vil ikke forsvinde. Flasken indeholder hele 600 ml. og koster kun 200 kr. WOW! Sikke en dunke, den vil du have i langtid. Du kan læse og købe produktet lige HER. 

Alt i alt,så synes jeg virkelig, at det er nogle lækre produkter. Jeg synes, at mit hår har fået mere glans. Det ser sundere og stærkere ud. Og så synes jeg faktisk også, at det har givet en lille smule volume. Jeg har samtidigt også, kunne mærke og se, at det har været nemmere for mig, at style håret.
I kan som sagt købe alle produkterne hos tøjbutikken KRÆS, ellers på KRÆS egen webshop lige HER.

Jeg håber i føler jer inspireret, og har mod på, at læse mere om de spændende produkter som I love Eco Essential laver.

Tak fordi i læste med.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *