INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

squalan – i gør det igen

squalan – i gør det igen
REKLAME – PRODUKTET ER MODTAGET SOM GAVE AF AMAZE COMMUNICATION

Jeg har i en måned brugt og testet to nye lækre produkter fra SQUALAN Danmark, og nu er det på tide, at fortælle Jer mere om de to produkter. Jeg har tidligere skrevet om den skønne anti-age olie, læs eller genlæs blogindlægget lige HER.  Igen, TAK til Amaze Communication for at få lov til, at teste disse produkter.

Body Oil:
Hvis man skal gøre noget godt for sin egen krop, så er det, at give den masser af fugt. Jeg har testet denne nye SQUALAN Body Oil, som både er plejende og ærende for kroppen, da olien indeholder fire planteolier. De fire olier er: squalane (denne olie er i alle deres produkter), kokosnøddeolie, vindruekerneolie og hibiscuskerneolie.Disse olier er fyldt med vitamin E og næringsrige fedtstoffer. De er med til, at give en masse fugt og udsætter alderstegn. Flasken indeholder 200 ml. og koster 299 kr. Du kan købe den hos Honeygreen lige HER.

Anvendelse af Body Oil:
Jeg bruger olien 1-2 gange om ugen efter jeg har været i bad. Brug bare nogle få dråber, og fordel og massér den godt ind i huden. OBS:Husk at ryst olien inden brug. Olien trænger hurtigt ind i kroppen, og fedter slet ikke. Efter nogle få minutter, vil du sagtens kunne tage tøj på. Body olien er især også god, til tørre albuer. Jeg sidder meget på kontor, og har ofte mine albuer oppe på skrivebordet. Det medfører trælse tørre albuer. Jeg havde allerede god effekt af olien på albuerne efter 6 dage.

Eye Serum:
Et andet produkt som jeg har været så heldig at teste, er SQUALAN’s Eye Serum.
Denne serum indeholder også en masse lækre og gode planteolier og ekstrakter, såsom: squalane, moringaolie, havreekstrakt samt hypenkerneolie.Disse olier er med til, at opstramme huden og reducerer fine linjer. Hvis man døjer med mørke rander eller hævelse under øjnene, så er denne Eye Serum lige noget for dig. OBS:Lige et lille tip, bland evt. denne Eye Serum med din concealer, bare lige en enkelt dråbe. Fordel den under øjnene, og så vil du få en mere naturlig og jævn look. Så har du ikke længere en concealer som klumper og ligger træls. Flasken indeholder 15 ml. og koster 429 kr. Du kan købe den hos Honeygreen lige HER.

Anvendelse:
Man kan jo selv bestemme hvor ofte du vil bruge Eye Serum. Hvis du ikke er vant til, at bruge det, så vil jeg anbefale, at du i de første 2-3 uger bruger Eye Serum én gang dagligt, bare en lille dråbe. Påfør evt. dråben på din ringfinger, da det er den finger, som har mindst kræfter. Husk på, at huden under øjnene ikke er tykkere end en æggeskal. Når din hud har vænnet sig til det, så vil jeg anbefale, at du bruger det hverdag morgen og aften. Jeg vil sige, at når man først har kunne se resultater, så vil du hurtigt blive storforbruger af dette produkt. Den bliver uundværlig!

Tak fordi i læste med!
Jeg håber, at i kunne blive inspireret til at prøve et nyt lækkert mærke. Tjek evt. de andre produkter fra SQUALAN lige HER. Jeg tror jeg bliver nødt til at prøve deres Cleansing gel.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Amaze Communication og HoneygreenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *