INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

når en hårbørste gør underværker

når en hårbørste gør underværker

Reklame – produkterne er modtaget som gave fra HH Simonsen.

Skal jeg sådan være bundløs ærlig? Det kan godt være, at mit hår ser smukt, langt og sundt ud. Og ja, det er det også…. MEN, det tager ofte en halv krig, at få redt det ud efter jeg har været i bad. Jeg er træt af det, for det er virkelig ikke altid jeg har tid og energien til det. Hvem gider at rædde sit hår i 45 min? Og det gør seriøst også ondt, når håret filtre sådan.

Men…. Jeg har lært af min fejl! Jeg tilstår….. Jeg har altid bare fundet en billig børste fra Normal eller fra Føtex, og tænkte, at de jo sikkert er gode nok, og at der ikke kunne være den helt store forskel på børster?. Lige indtil jeg har prøvet HH Simonsens’  splinternye børster.


Gloss Brush
 er en børste jeg bruger som step 1.  Børsten er især god, da den fordeler håret, da børsten både har ultrafleksible børstepigge samt ægte vildsvinehår. Piggene har 3Dkonveksformet pude, som modellerer efter hovedbunden og som gør, at den føles behagelig at redde med. Gloss Brush er en udfiltreringsbørste til tørt hår, hvilket også er derfor børsten har ægte vildsvinehår på. Den er virkelig uundværlig, og har hjulpet mig så meget med ikke at hive unødvendige hårstrå ud.Børsten kan købes hos rigtigt mange frisørsaloner fra juni måned af, så måske du lige skal forhøre din frisør om de får den hjem i butikken? Børsten kan kun købes i farven sort.

Wonder Brush er virkelig oplagt til Jer, som enten har ødelagt hår eller som mig, et filtret hår.
Børsten bruger jeg som step 2, altså, den kommer i brug når jeg næsten er færdig med at redet håret med Gloss Brush. Børsten har Smartflex pigge på, som er med til at beskytte håret for spaltede spidser og kvækket hår. Piggene er også med til, at minimere ubehaget ved at få redt det filtrede hår. Som i kan se på billedet, så har knopspidserne meget fine og runde, og det er de fordi, de har et formål, og det er, at de masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene. Børsten kan købes hos rigtigt mange frisørsaloner fra juni måned af til 199 kr., så måske du lige skal forhøre din frisør om de får den hjem i butikken? Børsten kommer i flere farver nemlig: sort, rosa, grå, mørk træ og lys træ.

Jeg kan derfor konkludere, at HH Simonsens’  børster ikke ”bare” er børster, men det er børster i høj kvalitet og som gør vores hår sundere, fyldigere og smukkere. HH Simonsen har for øje, at man skal kunne børste sit hår, uden at det gør ondt, og de har fundet løsningen!

Indlægget er udgivet i samarbejde med HH SimonsenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *