INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

bobbi b – du gør det godt

bobbi b – du gør det godt

Som kvinde går vi meget op i de smukke ting. For mit vedkommende elsker jeg sko og tasker, men også make-up. Jeg har som sagt haft et studiejob i Sallings’ beauty-afdeling, så jeg har også en god viden og erfaring af mange beauty-mærker. Jeg har i de sidste 3 år brugt en sindssyg lækker pudder fra Bobbi Brown og jeg har ikke nogle planer om, at skifte den ud til en anden. Men efter jeg har kunne se og mærke kvaliteten af den, så blev jeg mere og mere nysgerrig på selve mærket.

Jeg faldt pladask for denne øjenskygge palette på LookFantastics’ hjemmeside. Hold nu op, sikke nogle smukke farver. Det er nogle farver som kan bruges til hverdag, men også til fest. Det kommer jo an’ på, hvordan du ligger din øjenskygge. Jeg ligger egentlig en meget naturlig make-up til hverdag, så sarte og jordnære farver lægger jeg meget vægt på, når jeg køber nyt make-up og øjenskygger.

Paletten har 8 forskellige farver, både shiny og matte farver. Øjenskyggerne er virkelig pigmenteret, og er nemme at blende ud. Nuancerne er flotte sammen, uanset hvilke farver du vægler at sætte sammen, så spiller undertonen bare! Jeg kan derfor anbefale Jer denne fra Bobbi Brow Infra-Red Eye Shadow Palette. Shop den lige nu på LookFantastics’ hjemmeside for kun 319 kr. Paletten er i den fineste emballage, plus der er spejl i den, så den kan tages med på farten og så fylder den ikke i make-up tasken!

Indlægget er udgivet i samarbejde med Look FantasticSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *