INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

en top coat alle bør eje

en top coat alle bør eje

Okay, endnu en fantastisk nyhed fra CND som jeg bare MÅ dele med Jer. Men læs eller genlæs lige det sidste CND blogindlæg lige HER.  Og tak til Devote for, at få lov at teste sådan nogle gode produkter!

I april måned i år lancerede CND nogle skønne nyheder, nemlig en ny Top Coat, som sikrer ekstra styrke og gel-lignende glans og beskytter neglen i op til 7-dage uden at man skal bruge UV-lampe. Lyder det ikke bare fantastisk?

Den nye CND Top Coat har fået navnet: ”VINYLUX Gel-like Effect Top Coat”, som har en stærk keramisk forsegling, og vil derfor beskytte og give styrke til lakeringen. Den nye Top Coat har en 2x tykkere film, som sikre holdbarheden endnu bedre. Top Coaten efterlader en strålende glans, og er hurtigtørrende på bare 8,5 minut. CND har udviklet denne Top Coat, da vi er rigtigt mange, som ønsker det skinnende look fra en gel polish, men som ønsker at lave lakering der hjemme og uden at anvende UV-lampe.

Jeg vil sige, at alt den skrivelse om denne nye Top Coat, virkelig lever op til mine forventninger. Efter 13 dage, blev jeg nødt til, at tage mit neglelak af. Det var ikke fordi det så grimt ud, men fordi at jeg ville have en ny farve på. Jeg er virkelig fan af den! Hold nu op en styrke den har.

Udover de har forbedret deres Top Coat, så har de også fået nogle nye skønne sommerfarver. Tjek dem ud næste gang du er i Matas, Salling, Magasin, hos din neglesalon eller på cnddanmark.dk
CND VINYLUX Long Wear Polish koster 125 kr. VINYLUX Gel-Like Effect Top Coat koster 135 kr.

Billedet som i ser nedestående blev taget 12 dage efter. Hvis jeg ikke havde den nye Top Coat på, så ville lakken have set helt anderledes ud, og så havde jeg nok taget den af efter 5 dage. Jeg vil så også lige tilføje, at lakken har overlevet: 2 svømingsdage, en bytur og jeg har haft fingrene nede i rengøringsvand. 
Så holdbarheden er FANTASTISK!!

Indlægget er udgivet i samarbejde med Devote AgencySkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *