INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Repair Balm No. 474

Repair Balm No. 474
REKLAME – PRODUKTET ER MODTAGET SOM GAVE AF KOMPAS KOMMUNIKATION

En lille tube som kan bruges i mange forskellige situationer, og som bare virker? Ja, den findes. Og tuben koster kun 130 kr. og er Nilens Jord nyeste produkt i sortimentet.

Nilens Jord er ellers ret kendt for deres make-up produkter. Og jeg synes også produkterne er ganske fine. Jeg har blandt andet i mange år brugt deres make-up børster. De holder virkelig. Men, de seneste år har de virkelig udvidet deres sortiment og har både make-up, hudpleje, pensler/børster og solprodukter. De har udviklet en allergicertificeret solserie som er fri for parfume, æteriske olier og parabener. Hvor er det sejt!

NÅ, men byd velkommen til Repair Balm No. 474, som er en meget plejende og fugtigvende salve, som kan bruges til mange forskellige formål. Salven er beriget med mandelolie, shea butter og styrker derfor hudens elasticitet og giver huden masser af fugt. Den er derfor oplagt til at bruge på læberne, hvis man døjer med tørre læber. Men, salven er også perfekt til andre tørre steder på kroppen. Det kunne f.eks. være tørre albuer, eller ens neglebånd sådan de ikke flosser. Salven er AllergyCertified og er uden parfume og parabener. Tuben indeholder 30 ml. og koster 130 kr. Produktet er uundværligt, og den er nem at have med i tasken/på farten.

Produktet kan blandt andet købes hos Matas.dkSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *