INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Nyheder fra CND

Nyheder fra CND

Okay, når man har arbejdet i Sallings Beauty afdeling i nogle år som studiejob, så får man bare nogle rigtigt gode/dyre vaner. Og de fleste hænger stadig i, selvom jeg ikke arbejder der længere. Nu hvor jeg ikke arbejder der længere, så er det rigtigt svært, at holde sig opdateret med nyheder. Men jeg prøver virkelig så godt jeg kan, og Devote Agency hjælper mig ekstra meget, da de er gode til at sende nyhedsmails til mig.

Men men men, der er kommet NYHEDER fra CND. Og jeg er helt oppe og kører!!

Her i 2019 har CND lanceret SolarOil og RescureRxx som plejer og reparerer negle og neglebånd. Nyheden er, at de nu kan købes som care pens. Produkterne indeholder ingredienser som er med til at reparer, fugtgive og pleje vores negle.

Det bliver faktisk ikke lettere. Du doserer produktet blot ved at twiste pennen, så kommer der lige præcis den mængde ud, som du har brug for. Det gør, at du har produktet i længere tid, da twiste effekten kontrollere mindre produktspild.

Jeg vil lige gå lidt i dybden med begge produkter.

CND SolarOil:
Produktet indeholder blandt andet jojoba-olie og vitamin E, som er med til at gøre neglene og neglebåndet stærkere og sundere. SolarOil, bør anvendes hver eller hver anden dag da den forhindre skader på neglene. Så hvis du har en tildens til, at dine negle knækker eller har problemer med misfarvning, så er dette produkt det helt rette for dig. Produktet koster kun 129 kr. og kan blandt andet købes i Salling lige HER.

Anvendelse:
Påfør produktet på neglen og massér den forsigtigt ind. Husk spidsen af neglen samt neglepladen.
Anvend 2-3 gange dagligt.
SolarOilTM kan penetrere både SHELLAC®, VINYLUXTM og Creative PlayTM.

CND RescureRxx:
Er dine negle skadet? Så skal du bruge denne her for at genopbygge og reparere dine negle. Den kan egentlig godt betragtes som ”akut hjælp” hvis neglene knækker eller flækker nemt. Jeg tror der gik 2-3 dage, så var min negl sådan okay igen. Neglen vokser jo ikke hurtigt ud igen, men den fikser lige der hvor den er knækket, og gør neglen stærkere, sådan det ikke sker igen. Produktet koster kun 149 kr. og kan blandt andet købes i Salling lige HER.

Anvendelse:
Ryst flasken grundigt før brug.
Pensles på som en neglelak og masseres forsigtigt ind. Husk spidsen af neglen. RescueRxxTM skal ikke på huden. RescueRxxTM skal bruges på naturneglen uden neglelak på. Anvendes 2-3 gange dagligt i op til 4 uger.
Brug RescueRxxTM sammen med SolarOilTM negleolie, for det bedste resultat. RescueRxxTM erstatter ikke behovet for olie. Lad RescueRxxTM virke i 30 min. efter påførelse inden neglen udsættes for SolarOilTM.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Devote AgencySkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *