INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

My moments

My moments
REKLAME – PRODUKTET ER MODTAGET SOM GAVE AF AMAZE PRESS

I slutningen af marts måned lancerede Matas to nye produkter til ”My Moments” Refreshing serien. Jeg har i de sidste par uger testet de to nye familiemedlemmer, nemlig en helt ny Deo Roll-On og Shower Gel. Tak til Amaze Press og Matas for, at give mig muligheden for at teste de nye produkter!

Hvad er My Moments?:
My Moments byder på plejeprodukter fordelt på 4 forskellige serier. Serierne har hver sin blide duft: Relaxing, Refreshing, Face Care og Foot Care. Alle produkterne er produceret uden allergifremkaldende parfumestoffer, æteriske olier samt er de fri for phthalater, farvestoffer, MI og parabener. Du kan derfor med glæde forkæle din krop og sind med de skønne produkter.

My Moments Be Fresh Deo Roll-On:
Denne super fine Deo Roll-On er virkelig effektiv, da den er antiperspirant hvilket betyder, at den holder os frisk en hel dag, virkelig win-win! Den har en super blid og frisk duft, jeg kan ikke helt forkare hvad den dufter af, men det er som om, at min næse kan dufte lidt lime-duft? Men så alligevel ikke? Men duften er god! Denne Deo Roll-On indeholder kun naturlige ingredienser, som blandt andet er fugtbevarende økologisk honningekstrakt. Den koster kun 89,95 kr. og kan købes i alle Matas butikker og på deres hjemmeside lige HER.

BONUS INFO:
* Certificeret økologisk efter EC 834/2007.
86% af de totale ingredienser er af naturlig oprindelse.
20% af de totale ingredienser er økologisk dyrket.

My Moments Wash & Glow Shower Gel:
Jeg synes det er ret svært, at finde en Shower Gel som renser ens hud uden at den udtørre huden? Men, efter jeg har prøvet denne, så udtørrer huden ikke, og det er jo alt for lækkert! Denne Shower Gel er med til at stimulerer cellefornyelsen og blødgør huden, da den indeholder ekstrakt af havtang. Du bruger selvfølgelig produktet på en fugtig hud, så her anbefaler jeg du bruger den i brusebadet (smiler) og så fordeler du det godt på kroppen. Jeg bruger den omkring 2-3 gange om ugen. Jeg elsker blandt andet at bruge den efter en lang løbetur! Produktet indeholder 240 ml. og koster kun 99,95 kr. og kan købes i alle Matas butikker og på deres hjemmeside lige HER.

BONUS INFO:
*Salvie, aloe vera og glycerin er certificeret økologisk efter EC 834/2007.
93 % af de totale ingredienser er af naturlig oprindelse.
20 % af de totale ingredienser er økologisk dyrket.
__________________________________________________________

Håber i fik inspiration til at prøve Matas nye produkter. Tjek eventuelt deres My Moments serier ud lige HER, de er altså ret lækre. Både indhold men også deres design på produkterne. Og så er priserne jo bare helt i bund!! Det hele hænger bare SÅ godt sammen!

Indlægget er udgivet i samarbejde med Amaze Press & MatasSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *