INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Få de rigtige vitaminer på en nem og lækker måde

Få de rigtige vitaminer på en nem og lækker måde

Reklame – produkterne er modtaget som gave.

Jeg har i 4 uger testet produkter fra Beauty Bear. Hvem er de egentlig? Jamen Beauty Beer er en dansk virksomhed som producerer vegetabilske kosttilskud, som egentlig fremmer den naturlige skønhed, men bare indefra. Deres sortiment består af vitamin gummies til vedligeholdelse af hud, negle, hår samt tan. Jeg valgte, at teste vitamin gummies til hår og negle.

HAIR VITAMINS:
Okay, bøtten indeholder 60 meget velsmagende vitamin vingummier, som er med til at styrke håret endnu mere. De er samtidigt også med til, at øge hårvæksten. De lækre vingummier smager af solbær og er ret behagelige af spise. De smager faktisk som vingummier.

Vingummierneindeholder essentielle næringsstoffer. Blandt andet er der biotin og zink i dem, som er medvirkende til at styrke og vedligeholder ens hår.
Det bedste af det hele er, at vingummierne ikke indeholde kunstige smagsstoffer eller farve og desuden er de også veganske.

Hvem har gavn af at tage disse Hair Vitamins?
Jamen alle har godt af, at få de helt rigtige vitaminer. Men, hvis man ønsker smukt, langt eller kraftigere hår, så er det Hair Vitamins du skal prøve, da de er med til at styrke hårstråene. Du kan lige nu købe Hair Vitamins for 183,75 kr. lige her hos Billigvoks.

Anbefaling: Tag 2. stk. Hair Vitamins dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand.

NAIL VITAMINS:
Det fungerer på samme måde som Hair Vitamins. Bøtten indeholder 60 stk. men vingummierne smager af æbler. De er virkelig lækre og det er klart, at Nail Vitamins selvfølgelig går ind og styrker samt vedligeholder neglene. Jeg har virkelig været spændt på at teste disse til neglene, da jeg har i langtid gået og døjet med bløde negle, og så har de en tildens til at knække.
Nail vitaminser vingummier som blandt andet indeholder zink, selen, B6 og B12, så alle disse vitaminer går ind og styrker neglene. Og jeg har kunne mærke en stor forskel. Mine negle er blevet så meget mere stærkere og flottere, og knækker ikke så ofte.

Hvem har gavn af at tage disse Nail Vitamins?
Jer som har negle der er bløde, har nemt ved at knække eller er beskadige, så skal i prøve Nails Vitamins. De hjælper virkelig. Jeg kan mærke og se forskel på mine egne negle, og nu nyder jeg, at kunne tage en flot neglelak på, da de beskadige negle er væk. Du kan lige nu købe Nail Vitamins for 183,75 kr. lige her hos Billigvoks.

Anbefaling: Tag 2. stk. Nail Vitamins dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. 

Læs meget mere om de andre Beauty Bear produkter lige HER. De har virkelig fat i noget, da indtagningen af vitaminer ikke kan blive nemmere, og så smager de bare virkelig godt. Kan helt klar anbefales, tak til Billigvoks for at forhandle sådan nogle skønne produkter.

Indlægget er udgivet i samarbejde med BilligVoksSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *