INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

naturlige olier er vejen frem

naturlige olier er vejen frem

For noget tid siden, havde jeg en Instagram runde, hvor jeg spurgte, hvilken slags blogindlæg i ønskede. Flere har efterspurgt nogle gode olier til ansigtet.

Så lad mig præsentere Jer for et mærke, som jeg har brugt i nogle år. Naturlig Olie er en webshop som sælger bæredygtig skønhedspleje baseret på unikke behov og rene økologiske råvarer. Naturlige olier kan bruges som hudpleje. Æteriske olier anvendes f.eks. i stedet for parfume hvor vegtabilske olier udvindes ved presning af planter og plantedele med et højt indhold af naturlige fedstoffer.

Hvorfor så bruge olie som hudpleje? Fedter det ikke?
Nej, det fedter ikke. Naturlige Olier er opbygget af fedtsyrer, som er med til at minde på hudens eget fedtlag. Derfor arbejder olierne sammen med de fedtstoffer som findes i huden. Olien vil derfor trænge hurtigt ind i huden, hvor de afgiver næring og omdannes til tætsluttende lag, som beskytter huden mod frie radikaler i luften, og samtidigt forbliver huden fugtig.

Jeg har blandt andet testet Økologisk Hjulkroneolie, som indeholder Omega-6 fedtsyre gamma-linolen. Den er især rigtigt god til en hud som er beskadiget eller hvis man døjer med uren hud eller store åbne porer. Fra min teenagertid, har jeg fået nogle trælse porer, som jeg så kan holde lidt nede med denne olie. De åbne porer forsvinder ikke, men bliver knap så synlige. Jeg bruger ikke denne olie hverdag, men jeg bruger den når jeg får uren hud, og ellers bruger jeg den 1 gang om ugen, for at holde de åbne porer væk. Man kan købe flasken i enten 10 ml. til 45 kr. eller i 30 ml. til 105 kr. Køb den lige HER.

Den Økologiske Hybenkerneolie er til alle hudtyper. Den er især god imod fine linjer, rynker, moden hud, strækmærker, pigmentpletter, rødme, store porer, ujævn hudtone og ar. Så det er egentlig en olie som er ret effektiv på mange måder. Det er jo fantastisk! Så er man fri for, at have ene forskellige olier, hvis man har flere hudproblematikker. Flasken kan købes i 10 ml. til 65 kr. eller 30 ml. til 165 kr. Køb den lige HER.

Så er der den sidst nye i deres sortiment, den Økologiske Ansigtsolie. Den er god til alle hudtyper og giver en masse fugt. Så den er især god til jer, som bare ønsker en masse fugt, og som ikke vil bruge alt mulig forskelligt hudpleje. Flasken kan købes i 30 ml. og koster 245 kr. Køb den lige HER.


Indlægget er udgivet i samarbejde med Naturlig OlieSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *