INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Skin Food – nu som en serie

Skin Food – nu som en serie
REKLAME – PRODUKTET ER MODTAGET SOM GAVE AF AMAZE COMMUNICATION

God aften kære følgere – så blev det onsdag. Hurra hurra, bloggen fylder i dag 1 år. Tiden flyver afsted, og min blog er meget besøgt – faktisk rigtigt meget. Det er så dejligt. For hvis den ikke var det, så var min motivation for at holde gang i den, ikke så stor. Så 1000 TAK!!

Som nogle af Jer allerede ved, så går jeg til vandgymnastik én gang om ugen, og min ryg elsker det. Det er virkelig skønt. Men min hud er ikke så begejstret for det klorvand, hvilket har resulteret i, at min hud og fødder godt kan blive lidt tørre. Men det kan man HELDIGVIS gøre noget ved.
Amaze Press Communication har nemlig giver mig muligheden for, at teste nogle produkter, som en masse forbrugere og forhandlere er vilde med!

Hvem er Weleda?:
Lad mig præsentere Jer for et mærke som i måske allerede kender? Weleda sælger de lækreste hudpleje produkter, som faktisk har eksisteret siden 1921. I 2017 kårede Helsam til at cremen Skin Food for at være ”Årets hudpleje 2017” – sikke en pris. Både forbrugere og forhandlere er vilde med Weleda og Skin Food.
I 2016 blev Weleda udnævnt til at være verdens største og mest bæredygtige virksomhed inden for naturlig hudpleje. Produkterne er 100% naturlige, økologisk certificerede og har 0% syntetisk indhold. OG alle produkter er dermatologisk testede og certificerede af NATRUE. NATURE er en af de certificeringer som stiller nogle af de højeste krav til naturlig hudpleje i Europa. Så hatten af for den!

Eftersom at folk er vilde med cremen Skin Food, er der nu kommet flere produkter til serien. Nu findes der Skin Food Light, Skin Food Lip Balm og Skin Food Body Butter.

Skin Food:

Denne Skin Food creme er en fed creme af slagsen. Den er især rigtigt god til tør, ru hud på ansigt, albuer, hænder eller fødder. Så man kan sige, at det er en creme der kan bruges mange steder på kroppen, og den er en sikker vinder HVERGANG. Cremen indeholder blandt andet ekstrakter af mil stedmorblomst, morgenfrue, kamille og bivoks. Disse ingredienser er med til at fastholde og gøre huden mere glat og smidig. Cremen er dermatologisk testet, uden syntetiske dufte, farvestoffer, konserveringsmidler eller råmaterialer fra mineralolier. Tuben indeholder 75 ml. og koster en sum af 75 kr.

Skin Food Light:

Denne creme er mere let, altså knap så fed som Skin Food. Den er god til alm. Og tør hud synes jeg. Jeg bruger den især i ansigtet efter vandgymnastik, og min hud elsket det Cremen har en mild duft af frisk appelsin og citrus. Skin Food Light indeholder blandt andet også bivoks som modvirker tab af fugt og giver langvarig beskyttelse mod påvirkninger udefra. Tuben indeholder 75 ml. og koster 75 kr.

Skin Food Lip Balm:
Om vinteren er mine læber tørre. Men sådan en svømmehal, hvor temperaturen skifter ret hurtigt. Alt efter hvilke lokale du er i. Er du i omklædningsrummet har den én temperatur i svømmehallen en helt anden og sauna en helt tredje.  Og ja, så er der også klor i luften. Mine læber kan godt mærke det. Og efter jeg har brugt Skin Food Lip Balm er de blevet meget bedre og flottere. De har fået den helt rigtige fugt.  Denne læbebalsam har en rig konsistens og er proppet med næring og naturlige ingredienser, som giver en virkelig god læbe pleje. Balsammen har en mild duft af appelsin og citrus. Der er en lille smule kokosolie, som er med til at give næring er fugtbevarende og forbedre hudens egen barrierefunktion og bivoks hjælper til at forhindre fugttab. Tuben indeholder 8 ml. og koster 69 kr.

Skin Food Body Butter:
Ønsker du at have en lækker og blødhud, sådan en rigtig babyhud? Prøv denne Body Butter så. Den er rigtigt god mod udtørring. Det høje indhold af naturlige ingredienser som kakaosmør, sheasmør, stedmoderviolekstrakt, kamilleekstrakt og morgenfrueekstrakt skaber forudsætningerne for en gennemfugtet hud. Cremen dufter mildt af appelsin og lavendel. Krukken indeholder 150 ml. og koster 149 kr.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Amaze Communication & WeledaSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *