INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

LookFantastic – Februar Beauty Box

LookFantastic – Februar Beauty Box

I januar måned skulle jeg prøve noget nyt, nemlig at modtage min første Beauty box. Du kan læse om sidste måneds beauty box lige HER.

Hvem er LookFantastic?
Det er en super lækker skønheds hjemmeside, hvor de forhandler en masse lækre produkter og mærker. De har mærker som man ikke lige finder i den lokale Matas. Så deres hjemmeside er virkelig et kig værd.
Så har de også denne Beauty box. Man kan vælge mellem 1, 3, 6 eller 12 måneders løbende* abonnement. De sender derfor den lækre Beauty Box ud hver måned, som indeholder en boks fuld af skønhedsprodukter med en garanteret værdi over 450 kr.

Februar Box:
Doucce Punk Voulumizer Mascara i sort. Denne er en lille tester. Super størrelse på 6 ml. som er nem at have med i tasken, på farten eller hvis man skal på ferie. Den giver ekstra fylde og længde. Er virkelig vild med den. Jeg kendte ikke mærket, så jeg blev meget imponeret over hvor effektiv den er. Efter en lang arbejdsdag på 8 timer, er mine vipper stadig smukke og fyldige. Den har ikke på noget tidspunkt drysset. Virkelig lækkert. I full-size koster den 156 kr. men er på tilbud lige nu til 125 kr. lige HER.

Sleek Make-up Face Form Light indeholder konturpudder, en highlighter samt en blush. Farverne er fantastiske og er super smukke på. Jeg har brugt paletten til min hverdags make-up, da jeg synes farverne er flot milde, når de kommer på huden. Hvis man ønsker mere struktur og kant, så skal man arbejde lidt mere med den. Jeg har hørt om mærket Sleek før, men har aldrig købt noget. Jeg er ret begejstret, og så koster den kun 87 kr. og kan købes lige HER.

Lord & Berry 20100 Matte Lipstick Pencil i farven: Crayon. Jeg har altid gået op I make-up, men har aldrig brugt en lipstick. Så jeg blev sådan rimelig glad, da jeg så, at der var en i Beauty boxen. Farven er Crayon, og går flot i et med den naturlige læbefarve som giver en flot mat finish på læben. Jeg må erkende, at det bare ser super flot ud. Jeg tror dog, at jeg vil bruge det, når jeg skal til sociale begivenheder. Jeg har travlt om morgenen, og cykler hjemmefra tidligt. Så endnu en ting, der skal klemmes ind i morgenrutinen bliver der nok ikke plads til. Men det ser super flot ud. Lipstick Pencil koster 122 kr. og kan købes lige HER.

Philip Kingsley Maximizer som indeholder 125 ml. Her får du virkelig volume for pengene. Har du tyndt, kruset, slapt eller bare noget fint hår? Og har svært ved, at få håret til at sidde? Så skal i da prøve den her fra Philip Kingsley. Den er virkelig god. Jeg synes den føles lidt som en saltspray. Man skal spraye på hårrødderne for at give et løft eller også kan du spraye i hele håret før styling for samlet volumen (altså til en stor knold f.eks.). Du kan købe den lige HER for 143 kr.

Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing bar – ja, da jeg så den I kassen, sagde jeg til mig selv: Hvad i alverden er det? Og hvad skal den mon bruges til? Men det er en rensebar, som har nogle fantastiske terapeutiske egenskaber i ler fra Det Døde Hav, som indeholder mineraler. Baren er ideel til uren eller stresset hud, da den er med til at øge blodcirkulationen og vil dermed efterlade huden blød og glat. Ler fra Det Døde Hav indeholder mere end 26 mineraler og har en sort farve. Den ændres dog til hvidt skum ved kontakt med vand.
Du renser huden inden brug. Dryp leret ned i vand, og masser den rundt i ansigtet (kom ikke for tæt på øjnene) derefter massere du godt ud igen, og slutter af med at fjerne det med lunkent vand. Ler baren i Beauty boxen er en lille tester på 16 ml. Men kan købes i full-size til 260 kr. lige HER.

Alt i alt, så var/er februar Beuaty box fra LookFantastic lige sagen – så mange fede produkter. Jeg har fået prøvet nye ting og nye mærker. Det er virkelig fedt. Så kan man få testet af, hvad der virker på én. Kunne du også tænke dig, at modtage Beauty boxen for februar måned? Så kan du bestille den lige HER for kun 139 kr.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *