INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

EN LUKSURIØS WRAP TIL DIT HÅR

EN LUKSURIØS WRAP TIL DIT HÅR
REKLAME – PRODUKTET ER MODTAGET SOM GAVE AF AMAZE COMMUNICATION

Jeg elsker hårkur, og det gør mit hår også. Jeg har vente længe på denne metode, for har tit tænkt over, at der burde være sådan en hårkur med en wrap-funktion (ligesom når man snører håndklædet om håret).

Amaze Communication har givet mig muligheden for, at teste ikoos Thermal Treatment Wrap som er en ny form for hårmasker. Maskerne er udviklet i Korea med naturlige ingredienser og olier i virkelig høj kvalitet. Den termiske behandling af de naturlige ingredienser gør, at det renser og reparerer håret fra rod til spids – lyder det ikke bare skønt?

Jeg døjer normalt ikke med kruset hår. Men her i de kolde vintermåneder bliver mit hår bare træls, det ser tørt og slidt ud. Også selvom det ikke er det. Jeg kan have ekstra problemer med at redde det ud. Jeg var derfor glad for, at jeg fik tilsendt ikoo Thermal Treatment Wrap – Hydrate & Shine som er ekstra plejende mod kruset hår. Da jeg testede denne hårmaske sad jeg med den i ca. 30 min. og hver 5 min. der masserede jeg ”wrap’en”. Efter jeg havde været i bad og skulle til at redde mit hår ud, så var det virkelig nemt – eller, det var meget nemmere end normalt. Mit hår er blevet så meget mere blødere og der er kommet en helt anden struktur i håret – meget mere dybde i min hårfarve (også selvom denne hårmaske er til kruset hår) jeg er virkelig fan!

Anvendelse:
1) Gør håret vådt og tør det med et håndklæde
2) Placér wrap’en på hovedet og fastgør med tapen. Hvis du har langt hår så sæt det op i med hårelastik
3) Lad masken virke i 15-25 minutter. Massér hvert 5 min.
4) Skyld håret grundigt og style som normalt. Masken kan ikke genbruges, og smides derfor ud efter brug.

Der findes 3 varianter:
ikoo Thermal Treatment Wrap – Color Protect & Repair Mask:
Denne maske giver masser af næring og beskytter farvet hår mod daglig påvirkning. Indeholder bl.a. lavendelolie, enebærolie og basilikum.

ikoo Thermal Treatment Wrap – Hydrate & Shine:
Denne maske giver en smuk glans til håret og tæmmer kruset hår. Indeholder bl.a. macadamiaolie, camelliaolie og honningekstrakt.

ikoo Thermal Treatment Wrap – Detox & Balance:
Denne maske er især til Jer som har beskadiget hår eller hovedbund. Den giver ekstra fugt, får dit hår til at komme mere i balance. Indeholder bl.a. blåbær, blackberry og kelp ekstrakt for ekstra effekt.

Alle 3 varianter forhandles i Matas og på matas.dk til 59 kr. pr. stk.
 
Indlægget er udgivet i samarbejde med Amaze CommunicationSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *