INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Naturligt hudplejebrand fra Holland

Naturligt hudplejebrand fra Holland
REKLAME – PRODUKTET ER MODTAGET SOM GAVE AF AMAZE COMMUNICATION

Okay, jeg har i de sidste par uger testet et helt nyt mærke. Honeygreen og Amaze Communication har givet mig muligheden for, at teste SQUALAN Moisturizer Facial Oil.

Hvem er SQUALAN?:
SQUALAN er et naturligt hudplejebrand fra Holland. Squalanen i SQUALAN’s produkter er udvundet af 100% Ecocert-godkendte sukkerrør, og produkterne er veganske og indeholder hverken parabener eller alkohol.

SQUALAN er især kendt for, at udvikle produkter som giver huden sin smidighed og udstråling tilbage. Det gør de blandt andet ved, at der er naturlige ingredienser i produkterne, blandt andet fedtstof som er squalane. Det er noget som vores hud allerede indeholder, men som mindskes jo ældre vi bliver.

Squalane har desuden en enestående evne til at tilpasse sig hudens tilstand: tør hud bliver mindre tør, og fedtet hud mindre e fedtet, og huden får generelt en mere strålende glød. Med andre ord; huden genvinder sin naturlige balance. Tjek deres sortiment ud lige HER.

SQUALAN Moisturizer Facial Oil:
Dette er en super lækker og drøj anti-age olie, som blandt andet er baseret på squalane og ren olie udvundet af rapsfrø. Olien hjælper med en mere naturlig og fugtgivende hud, samt reducere rynker og fine linjer. Jeg har brugt den i hele ansigtet, men jeg har især været opmærksom ved mine ”smile-rynker”, da jeg er træt af dem (du skal selvfølgelig passe på med, at du ikke kommer for tæt på øjet). Men jeg synes faktisk, at jeg allerede kunne se en forskel efter ca. 10 dage. Jeg har desværre ikke et før-efter-billede (ØV).

Olien er især velegnet til tør eller moden hud samt særlig sensitiv hud. Flasken indeholder 30 ml. og koster 429 kr. Du skulle meget gerne have flasken i et par måneder. Du kan blandt andet købe og læse mere om olien lige HER.

Servicemeddelelse: SQUALAN Moisturizer Facial Oil er vinder af Allergy AWARD 2018!

Jeg er blevet rigtigt glad for SQUALAN Moisturizer Facial Oil  så jeg tror faktisk, at jeg vil prøve at kaste mig ud i Cleansing Gel. Jeg fik nemlig nogle små prøver med, og den er ret effektiv! Jeg er fan af produkter, som er skånsomme og er anvendelige for en følsom hud. Min hud er ikke følsom, men derfor kan man godt passe på huden, inden den bliver følsom! Læs om Cleansing Gel, måske det er den du står og mangler?

Indlægget er udgivet i samarbejde med Amaze Communication og HoneygreenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *