INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

LookFantastic – Januar Beauty Box

LookFantastic – Januar Beauty Box

Nyt år, betyder også, at der skal prøves noget nyt – jeg har nemlig modtaget min første Beauty Box fra LookFantastic– og jeg er virkelig positiv overrasket.

LookFantastic er en Beauty/skønheds hjemmeside, hvor du kan købe de lækreste mærker og produkter. De har så senere hen udviklet et koncept af Beauty Box, hvor man kan oprette et abonnement. Man kan vælge mellem 1, 3, 6 eller 12 måneders løbende* abonnement. De sender derfor den lækre Beauty Box ud hver måned, som indeholder en boks fuld af skønhedsprodukter med en garanteret værdi over 450 kr.
Jeg synes virkelig det er et godt koncept – du får lov at prøve nogle produkter, som du måske ikke kendte til, eller havde en idé om, at du skulle prøve. Tænk hvis det faktisk er et uundværligt produkt. Læs evt. mere om konceptet lige HER.

Januar Box
PawPaw Original Balm:
PawPaw Orginal Balm, er virkelig fantastisk. Wow… Jeg kendte ikke det engelske mærke, men PawPaw har virkelig formået, at lave et produkt, som er meget anvendelig og med flere funktioner. PawPaw kan bruges af alle, uanset hvilken slags hudproblem du har. Den kan bruges som fugtighedscreme, læbe finish, for solskoldning, hudirritation, som en hårbalsam og neglebånd. Produktet i kassen indeholder 25 ml. og koster 60 kr. Kan købes HER.

Banana Setting Powder – Poudre Fixante:
Vågner du nogle gange op med rødme eller misfarvning i ansigtet? Denne ”indstilling pulver” går netop ind og farve-korrigere huden, sådan den igen vil blive ensfarvet. Jeg vågnede op en dag, og var rimelig mørk under øjnene, og i stedet for at bruge en concealer, så prøvede jeg denne, og den var virkelig effektiv.

First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer:
2-i-1 fugtighedscreme som er olie- og parabenefri. Den er især god til stør hud men kan også bruges til alle hudtyper. Den er ekstra god til Jer, som har problemer med åbne porer. Cremen er rig på mineraler, og kan bæres alene eller under make-up. Bonus: Den er fri for olie, parabener, barske kemikalier og farvestoffer. Produktet i kassen indeholder 21,3 g. Du kan også købe den i full-size lige HER.

Swell Ultimate Protect and Renew Serum:
Denne serum er for at beskytte dit hår når du enten flader eller føntørrer det. Den er især god til at reparere spaltede spidser eller hvis du synes dit hår kruser. Da jeg prøvede den første gang, blev jeg helt forelsket i den. Ens hår kommer virkelig til at få en flot og blank finish, og ser meget sundere ud. Produktet har en skøn duft som stammer fra rene æteriske olier. Bonus: denne serum er fri for silikoner, parabener, SLS og syntetiske dufte. Produktet i kassen indeholder 30 ml. Du kan også købes den i full-size ige HER.

Vitamasques: Marine Gold Dust Sheet Mask:
Okay, jeg elsker masker, virkelig! Så jeg blev så glad, da jeg så, at der var en maske med i kassen. Jeg kender ikke mærket, men det gjorde det bare endnu mere spændende. Denne maske er en anti-aging face mask, som indeholder  reelle guldstøv og reel Marine Collagen ekstrakt. Masken er løftende og opstrammende, hvilket vi alle nok har brug for engang imellem. Jeg synes ikke den var ubehagelig af have på, men man får hurtig en følelse af, at den virker og er effektiv. Efter brug var min hud virkelig lækker, og den havde så meget brug for fugt og fornyelse i denne kolde tid. I kassen var der en maske. Kan ikke finde masken på deres hjemmeside, men der er en anden slags, og den kan du tjekke ud lige HER.

Til slut, så var der også 3 hårelastikker. Jeg bruger dem, når jeg lige hurtigt skal sætte håret op, inden jeg skal i gang med min morgen eller aftenrutine.

Tak fordi i læste med, håber i blev inspireret – og at sådan en Beauty Box kan gøre en glad.

Indlægget er udgivet i samarbejde med LookFantastic Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *