INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

naturkosmetiske produkter til SU-venlige priser

naturkosmetiske produkter til SU-venlige priser

Devote Agency har givet mig muligheden for, at teste nogle produkter fra det tyske mærke: Lavera – dette mærke producere naturkosmetiske produkter. Lavera har over 30 års erfaring, og ligger vægt på miljøvenlig produktion. Deres produkter er 100% naturlige med højt indhold af økologiske ingredienser. Alle produkter er NaTrue-certificerede. Derudover er Lavera hud- og kropspleje fri for syntetiske tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Nu tror du nok, at produkterne er dyre, men nej – alle produkter er SU-venlige, hvilket jeg sætter stor pris på!

Jeg har testet 4 produkter som er Leveras absolut bedst sælgende serier igennem mere end 20 år – Levera Basis Sensitive. Denne serie kan bruges til hele familien, både store og små. Produkterne er milde og beskyttende, både dem til ansigt, hår, tænder og krop. Produkterne indeholder blandt andet blomster- og planteekstrakter fra certificeret økologiske, naturlige og rene olier.

Levera Basis Sensitive ”Anti-ageing Moisturising Cream”:
Denne Anti-Ageing Moisturising Cream er opstrammende og giver masser af fugt. Derudover reducere den også for fine linjer og rynker – og hvem ønsker ikke det? Creamen indeholder økologiske jojobaolie og aloe vera, som gør, at huden forbliver fugtigt og kommer i balance.  Krukken indeholder 50 ml. og koster kun 135 kr. og kan købes hos Helsam.

Levera Basis Sensitive ”Roll-on Deodorant”:
Jeg synes, at det er vigtigt, at når man er på udkig efter en deodorant, at den er aluminiumsalt- og alkoholfri. Denne roll-on deodorant indeholder økologiske morgenfrue og aloe vera, som er med til, at beskytte huden. Deodoranten kan bruges til alle, men især til Jer som hare n meget følsom hud. Den indeholder 50 ml. og koster kun 70 kr. Og den kan købes hos Helsam.

Levera Basis Sensitive “All-round Cream”:
En All-Round Cream? Jeg er fan. Denne kan bade bruges til ansigt og krop og giver en intensiv fugt, beskytter tær hud og efterlader huden ekstra blød. Vi har ikke som sådan, haft en kold vinter, men nu er vi i januar måned og februar plejer også at være kold. Så jeg glæder mig til, at undgå tørhed i de kommende måneder, for cremen er virkelig lækker. Jeg elsker, at en cream er tyk og giver en masse fugt, uden at man føler man er klistret. Dåsen indeholder 150 ml. og koster kun 70 kr. og kan købes hos Helsam.

Levera Basis Sensitive “2-in-1 Hair and Body Wash”:
Denne 2in1 Hair & Body Wash er en mild vaskeprodukt.
Den renser huden blidt og giver en langvarig friskhed. Den er især god, hvis man har tildens til, at blive tør på kroppen. Jeg kan nemt blive tør på mine albuer, men allerede efter én uges brug, kunne jeg både se og mærke, at der er sket en forbedring af huden. Den er slet ikke så tør som den plejer at være. Tuben indeholder 200 ml. og koster kun 50 kr. og kan købes hos Helsam. Virkelig billigt, og elsker at den er så effektiv.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Devote AgencySkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *