INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

et udpluk af mine ynglings-serier

et udpluk af mine ynglings-serier

Kære venner, i år 2018 efterspurgte i en serie-guide. Nu skal i ikke vente længere, jeg har samlet 10 af mine ynglings-serier til Jer  (de står ikke i rækkefølge) – og jeg tror, at der er noget for en hver smag. Alt fra romantik, drama, fiktive verdner, politik – Ja masser af spænding!

 

 • – Suits (Netflix):
  Her følger man den søde, vilde og spontane Mike Ross. Han er på udkig efter et job, og har en rimelig høj IQ – han har en klæbehjerne der vil noget. Mike fusker sig til, at blive ansat hos New Yorks bedste og mest omtalte advokatfirma – men Mike er ikke uddannet advokat. Han er intelligent, har charme, og kan snøre de fleste om sin lillefinger. Men kan han blive ved med at holde på sin hemmelighed?

 

 • – New Amsterdam (ViaPlay):
  Dette er en af de nye serier på ViaPlay. Hvis man kan lide serien Grace Hvide Verden, så er denne serie noget for dig.
  New Amsterdam er et offentligt hospital midt i New York. Man følger Max Goodwin som bliver ansat som medicinsk chef. Max vælger at lave nye regler og reformer på hospitalet, da målet er, at alle patienterne får den bedste pleje. Max går dog selv med et stort problem som han burde fokusere på.

 

 • – The Handmaid’s Tale (HBO):
  Menneskehedens fremtid hænger i en tynd tråd. Vi befinder os i et samfund som bliver kaldt ”Gilead” (det tidligere USA). Samfundet bliver kontrolleret af en gruppe kristeligt-religiøse ekstremister. Befolkningstallet mindskes hvilket er problematisk, da der ikke fødes særlig mange børn. Samfundet Gilead indfanger en række kvinder. Disse kvinder skal betragtes som trælkvinder. I serien følger man den unge The Handmaids ved navn Offred, hun hed tidligere June. Man vil i serien opleve håb – men alligevel er samfundet svær at bryde. Denne serie er et MUST SEE for alle! Shit den er vanvittig. Jeg glæder mig allerede til, at der kommer en sæson 3 her i det nye år!

 

 • – Outlander (Netflix):
  Er du en sucker for kærlighed og tøsefilm – så er denne serie lige noget for dig.
  Vi følger den smukke unge dame, Claire. Èn dag rejser hun 200 år tilbage i tiden – dette betyder, at menneskesynet på kvinder var helt anderledes. For at overleve i 1743 tvinges hun til, at gifte sig med den unge mand, Jamie. Jo længere tid der går, forelsker hun sig mere og mere i Jamie, men samtidigt savner hun hendes hjem og mand i fremtiden. Hun føler sig splittet, imens hun er fanget i et drama om kærlighed og krig.

 

 • – Vikings (HBO):
  Okay, denne serie er seriøst en af mine ynglings. Selvfølgelig er den blodig, og man skal lige kigge lidt væk engang imellem, men den er SÅ spændende.
  Vi går tilbage til 800-tallet og følger vikingerne. Vi følger deres måde at leve på, hvordan de oplevede England og hvordan de plyndrede de mange lande i Europa. I serien følger du en dansk viking, Ragnar Lodborg – denne Ragnar er en af de bedste krigere af kongen af Kategat. Bliver den bedste kriger mon konge af Kategat en dag? Opstår der mon konflikter, hvis en viking bliver introduceret for kristendommen?

 

 • – How to Get Away with Murder (Netflix):
  Okay, måske har I set denne serie, men hvis ikke – så skal i til og i gang!
  Vi følger den dygtige forsvarsadvokat Annalise Keating. Hun underviser også en flok studerede i jura. For at blive en god advokat, vælger Annalise at samle de bedste jurastuderende. Formålet er, at de skal hjælpe og lære, hvordan Annalise tackler de svære advokat sager. Men det ender ikke som ønsket, da de bliver involveret i et besynderligt mord. Det bedste af det hele, der er lige kommet en splinterny sæson – SÆT I GANG!

 

 • – YOU (du) (Netflix):
  Okay, da jeg så første afsnit var jeg rimelig skeptisk. Men jeg gav den er forsøg, og blev rimelig nysgerrig på næste afsnit.
  Kan du lide Gossip Girl og serien Pretty Little Liars, så er denne serie noget for dig.
  Tænker du nogen sinde over, hvad der ligger på de sociale medier om dig selv?
  I serien følger vi en stalker, ved navn Joe. Vi hører om hans intelligente og rationelle tanker – men pludselig tager det en drejning, da han forelsker sig i Penn. Joe kan stå og vente udenfor hendes lejlighed og stirre ind i timevis. Joe bliver slem, rigtigt slem. Er han mon selv klar over det? Jeg synes, at jo længere vi kommer ind i serien, bliver den mere realistisk – og det hele bliver så skræmmende. Men den er værd at se!

 

 • – White Collar (ViaPlay):
  Denne serie er absolut på ”ynglings-listen”.
  Serien er bygget op ligesom serierne: House og CSI. Hvert enkelt afsnit er en afsluttet historie, men der kører altid en forløbende fortælling, som gør, at man ikke forlader serien, der sker nemlig altid noget nyt. Vi følger verdens dygtigste storsvindler, Neal Caffrey. På en eller anden måde, får han overtalt FBI-agenten, Peter Burke, at han skal være konsulent for FBI – og sammen skal de løse de vildeste forbrydelser. Neal leder efter sin ekskæreste, Kate, som er forsvundet. Kate efterlader en masse spor som skal afkodes – lykkedes det for Neal? Og kan han holde det skjult for Peter?

 

 • Fringe (Netflix):
  Denne serie skal man ikke se hvis man er træt. Man vil opleve et konstant skift mellem science fiction og virkelighed. I serien følger man den kvindelige FBI-agent, Olivia Dunham, videnskabsmanden Walter Bishop og hans søn Peter. De skal sammen undersøge og løse en række mystiske hændelser. De mystiske begivenheder viser sig pludselig at true hele universets eksistens.

 

 • The Royals (ViaPlay):
  Betyder magt alt? Kan en kongefamilie skjule sine problemer for offentligheden? Serien indeholder i den grad masser af drama, romantik, gossip og knas i den kongelige familie. Jeg slugte de 4 sæsoner på meget kort tid, og er allerede ked af, at der ikke kommer flere sæsoner. For hold nu op den er god!

 

Hvad er mere på min liste? Game of Thrones, døde piger lyver aldrig, The Blacklist, Homeland, Scandal, Blindspot, Dexter, Prison Break, West World osv.

Hvad er din ynglings serie?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *