INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

sushi – en smagsoplevelse så det batter

sushi – en smagsoplevelse så det batter

Så blev det tid til, at fortælle jer om den herlige ambassadør aften jeg var blevet inviteret til hos SushiMania XO i onsdags. Det var virkelig en skøn og stemningsfuld aften, hvor kokken sørgede for, at vores smagsløg blev forkælet på det højeste. Tjek eventuelt deres Instagram-profil ud – i bliver så fristet!

Hvem er SushiMania XO?:
Sushi Mania XO er en gourmet restaurant, som serverer det lækreste sushi. Restauranten finder du på Strandvejen 11, 9000 Aalborg.
Jeg elsker sushi, og jeg troede jeg havde smagt den helt rigtige sushi. Men jeg må tage det i mig igen, for hos SushiMania XO får du en smagsoplevelse så det batter. Du kan både bestille take-away hos dem, eller nyde maden i deres fine restaurant. Jeg vil sige, at personalet var kompetente, gav en super god beskrivelse af maden og det hele var så lækkert anrettet, det osede af kreativitet – hvilket gjorde, at jeg slet ikke kunne vente med at smage på det.

Menu:
Til forret fik vi ”Rice and pop chips” med tuna tartar og smoked mayo.Det smagte så godt. Vores anden forret bestod af mini BAO’s.Kender du til BAO? Jeg gjorde ikke, og var yderst spændt på at smage det. BAO er en kinesisk blød og dampet bolle med lækre friterede tigerrejer i. Shit det smagte vanvittigt, kan kun anbefales!
Hovedretten bestod af forskellige sushi stykker, vi fik: shimp tempura, spicy tuna, chicken nuts, laks supreme, laks pop, rainbow dragon.
Til sidst sluttede vi aften af med strawberrry green tea based og chokolade.

Jeg vil sige, at SushiMania XO er en restaurant på et meget højre niveau end så mange andre steder her i Aalborg. Bortset fra det, så er der også plads til alle. Du kan selvfølgelig tage der ind sammen med veninderne inden en god bytur, for jeg har hørt, at de også laver nogle sindssyge lækre drinks og cocktails. (Jeg må prøve dem en dag). Men restauranten er også til de lidt ældre, som bare gerne vil ud og forkæle én man holder af. Denne menu der er blevet vist ligger imellem 350-400 kr. pr. Person. Dette er uden drikkevarer. Men så får du altså også to lækre forretter og 12 stykker sushi samt smagsfuld dessert.

Kæmpe anbefaling til SushiMania XO – i får 5 stjerner ud af 5. TAK FOR MAD, og på gensyn!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *