INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Essence Cosmetics

Essence Cosmetics
Disse produkter er en gave fra Lahme Kommunikation og Essence Cosmetics!

Jeg har testet produkter fra et make-up mærke der hedder Essence. Jeg vil indrømme, at jeg var ret skeptisk til at starte med, da jeg altid er den person, som går lige forbi de billige mærker, når jeg enten er i Føtex eller i Bilka. Men på den anden side, så har jeg længe gerne ville prøve noget af det lidt billigere make-up. Det er jo ikke altid det er det dyreste der er det bedste, og man behøver måske heller ikke den dyre fundation? Eller gør man? Er det noget du vil gå på kompromis med? Jeg er ret gald for mi Esteé Laurder dobbelt W. Så der skal meget til for, at jeg skifter den ud!

Nå, men kender i mærket Essence? Jeg gjorde ikke, men har nu læst mere om det. Essence laver make-up på naturlige råvarer, det er ikke testet på dyr, og de følger alle de internationale guidelines for god praksis og følger EU’s kosmetikregeler.  Selvom de overholder alt dette, så er deres make-up vanvittigt billigt.

Essence er især kendte for, at der er knald på farverne, masser af glimmer, god holdbarhed og så er produkterne til SU-venlige priser. Sidst jeg var i Bilka, der så jeg, at deres neglelakker kostede imellem 15-20 kr. og har efterfølgende hørt rundt omkring hos mine veninder, som fortæller, at deres lakker er ligeså gode som Essies.  Så det må jeg prøve næste gang. Nu vil jeg præsentere Jer for disse herligheder:

Highlighter til 59 kr. Ja du læste rigtigt. Der er en lille smule shimmer i. Jeg synes, at den er nem at bygge op. Jeg bruger dog den lyse rundt om øjnene, for at ens øjne får mere udstråling. Det fungerer helt vildt godt. Du kan købe palletten lige HER.

Ønsker du en eyeliner der virkelig skal sige wow? Så skal du prøve denne eyeliner. Den er helt perfekt til nytårsaften. Jeg har testet den i sølv, og den er virkelig smuk. Den kan også købes i guld eller rosa, og så er prisen kun 29 kr. og kan købes lige HER.

Så har jeg jo også testet to af deres øjenskygger. Wow sikke nogle smukke sølv farver. De er virkelig pigmenteret og super nemme at arbejde med. Den der har nr. 04 er ikke ligeså kraftig i glimmeret i forhold til nr. 05. Jeg synes, at 05 er super god til når man sådan skal i byen, hvor 04 sagtens kan bruges til hverdag, da sølvfarven er meget dæmpet. Men det kommer an på, hvor meget du ønsker at arbejde med øjenskyggerne. Prisen er jo vanvittig, de koster omkring 20 kr. Jeg har ikke lige kunne finde de to jeg har, men har fundet noget der ligner, lige HER.
Måske har din lokale Føtex eller Bilka de to jeg har. Hvis du vil på jagt efter dem, så hedder de henholdsvis: Essence melted Chrome eyeshadow: 04 Steel the Lookog 05 Lead Me.

For 27 kr. kan du købe denne 2-i-1 pensel. De er virkelig gode at blende øjenskygger med. Og så er jeg virkelig fan af, at den er nem at have med i tasken eller hvis man skal ud og rejse. Så er man jo fri for, at have alt for meget grej med. Den kan købes lige HER. 
Så har jeg også modtaget en pensel, hvor hårene er skrå. Den bruger jeg til highligter. Jeg kan ikke lige finde den på hjemmesiden, men den koster nok omkring 34 kr. den er virkelig fin, og hårene fælder ikke. Du kan se de andre udvalg Essence har af pensler lige HER.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Lahme Kommunikation og Essence. 2 thoughts on “Essence Cosmetics”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *