INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

perfekt gaveæske fra Sandstone

perfekt gaveæske fra Sandstone

Glædelig 2. søndag i advent. Jeg har sådan glædet mig til, at det blev søndag, for så betyder det adventsgave. Denne adventsgave er fra det populære danske make-upbrand Sandstone Scandinavia. Ved du stadig ikke hvem de er? Så synes jeg du skal læse eller genlæse mine to blogindlæg. Jeg har blandt andet skrevet om deres primer og om deres ”lav-selv-pallette”.

Sandstone Scandinavia har lavet to gaveæsker i år, og jeg synes de er super fine. Jeg vil introducere Jer for én af dem, som jeg har været så heldig, at modtage i gave fra dem.

Indholdet af gaveæsken:
Sandstone Highlighter nr. 508 er virkelig en flot highlighter som er super nemt at ligge. Den er meget pigmienteret, hvilket betyder, at den er ret nem at arbejde med, og du kan få præcis det look du ønsker. Den er god til at fremgæve ens kindben, og giver en flot udstråling med en skøn gylden farve. Jeg anvender den efter jeg har lagt min pudder. Husk, at alle* Sandstones produkter er parfumefri, uden æteriske olier eller parabener, hvilket også gælder denne smukke highlighter. Den anbefales til en sensitiv hud. Hvis du ønsker at købe produktet alene, så koster den 159 kr. og kan købes lige HER.

Mascara Volume Nature Plus Black. Dette er en af mine ynglings mascara. Det er en mascara som holder op til 12 timer. Den drysser ikke, og tager nemt fat i alle vipper, og giver vipperne masser af fylde og længde. Den er især god til sensitive øjne og til Jer som bruger kontaktlinser. Jeg kan gode lide, at denne mascara giver et flot og naturligt look. Man kan nemlig arbejde med den, for at gøre vipperne længere og mere fyldige. Så den er god til både hverdags- og festlook. Som nævnt tidligere, så indeholder denne mascara heller ikke parfume, æteriske olier eller parabener. Se lige før og efter billeder længere nede. Ønsker du at købe mascaraen koster den kun 149 kr. og kan købes lige HER.

Contour Brush Vegan er det sidste produkt som gaveæsken indeholder. For mig er det yderst vigtigt, at man også har nogle ordentlige pensler, når den flotte make-up skal lægges. Sandstone er vist enig, for deres pensler er virkelig i god kvalitet, og har virkelig kælet for detaljerne, da skaftet er lavet af Redwood. De har blandt andet også brugt veganske og syntetiske hår som er yderst hudvenligt. Denne Contour Brush er især god til highlighter og contour. Prisen for penslen er 139 kr. og kan købes lige HER.
OBS. Har lige et tip: Det er vigtigt,at når du renser dine pensler, så skal du vende skaftet ned af, når de skal tørre. Du skal undgå at få vand ned i selve skaftet, da det vil ødelægge hårene.

Hvis du selv står og mangler et gave ønske, nyt make-up eller skal give en gave, så er denne gaveæske virkelig et god bud. Gaveæsken har en værdi af 447 kr. men kan købes for 379 kr. lige HER. Hvis du hellere er til deres anden gaveæske som indeholder 3 af deres lækre pensler så kan den købes lige HER. Den har en værdi af 479 kr. men koster kun 379 kr.

Næste gang jeg skal have udvidet min Sandstone make-up samling, så skal det vist være en ny pallette med de flotte øjenskygger. God shoppelyst!

Indlægget er udgivet i samarbejde med Sandstone Scandinavia. 2 thoughts on “perfekt gaveæske fra Sandstone”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *