INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

OGX – Slut med dårlige hårdage

OGX – Slut med dårlige hårdage
REKLAME – PRODUKTET ER MODTAGET SOM GAVE AF Amaze Communication

Så er det blevet tid til, at præsentere et nyt produkt, som er kommet på det danske marked her pr. 1. december 2018. Det populære hårmærke OGX har lavet deres første tørshampoo, og har fået navnet: OGX Refresh & Full + Biotin & Collagen Dry Shampoo – jeg har testet den, og er nu klar til at fortælle Jer om den!

OGX Refresh & Full + Biotin & Collagen Dry Shampoo er egentlig ret nem at bruge, ligesom så mange andre tørshampooer. Jeg synes dog, at denne shampoo gør, at håret er meget nemmere at style efterfølgende. Jeg har faktisk ikke haft brug for, at bruge hårpudder, da håret blev løftet ret godt af shampooen. Men er sikke på, at det også er bagtanken med den, for OGX har valgt, at tørshampooen indeholder ProVitamin B7 Biotin, kollagen og hvedeprotein. Disse ingredienser er netop med til, at styrke og løfte håret. Håret kommer til at se sund og stylet ud. Jeg er bare oprigtigt glad for, at jeg ikke skal bruge 2-3 andre forskellige stylingsprodukter efterfølgende. Ofte bruger vi jo tørshampoo fordi vi har travlt, og ikke lige har tid til, at tage hårvasken.

Anvendelse? Ja, altså det er jo ret simpelt. Det sprayes i hårrødderne på tørt hår og redes igennem med en børste eller med hænderne, sådan dit look/hår ser mere tilfældigt ud. OGX Refresh & Full + Biotin & Collagen Dry Shampoo indeholder 165 ml. og koster kun 99,95 kr.

Tørshampooen forhandles på matas.dk  fra 1. december 2018 – men blev udsolgt ret hurtigt. Så hold øje med deres hjemmeside. For den SKAL bare prøves! Jeg giver nemlig denne tørshampoo 5 ud af 5 stjerner!

Indlægget er udgivet i samarbejde med Amaze Communication4 thoughts on “OGX – Slut med dårlige hårdage”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *