INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Romantiske overraskelser hver 2. måned

Romantiske overraskelser hver 2. måned
REKLAME – PRODUKTERNE ER MODTAGET SOM GAVE AF L’AMOURBOX.

Så blev det tid til, at få opdateret bloggen med et nyt indlæg. Det valgte emne, ses hos nogle mennesker, som et meget personligt emne – andre har nemt ved, at snakke om det, og ser det meget natuligt. Uanset om du er til det ene eller det andet, så er alle velkommen til, at læse med på bloggen – måske du bliver lidt nysgerrig.

Byd velkommen til L’amourbox:
Et koncept, der med garanti giver dig og din partner lidt ekstra krydderi til tilværelsen. Boxen indeholder 5-6 forskellige overraskelser, bliver sendt ud hver 2. måned til kun 199 kr. inklusiv levering og uden binding. Boxen koster som sagt kun 199 kr. og vil altid have en værdi min. 600 kr.

L’amourbox har flere års erfaring indenfor området. De står blandt andet bag for den velkendte sex webshop WinkWink – de kan derfor kalde sig for eksperter, og vil med garanti gøre den lækre L’amourbox romantisk.
Nå, men jeg har som sagt modtaget deres julekampagne, og hold nu op – sikke et flot design der er på boxen – de har virkelig gjort noget ud af det. Er du bare lidt nysgerrig? Læs videre, og find ud af, hvad min box indeholdte.

Indholdet af min box:
Catsuit
Det er en transparent sort suit, men er åben lige ved skridtet. Meningen er jo, at kunne tirre sin elsker. Hvis det er noget for dig, så kan du jo eventuelt købe den populære catsuit lige HER. Prisen er 149 kr.

Blindfold
Ja, sådan en blindfold var der også med i boxen. Jeg har hørt fra flere, at det nogle gange er godt og sundt, at ens partner til tider bare får lov, at tage styringen. Selvom sådan en blindfold er et simpelt redskab at benytte, er det alligevel en god måde, at tage kontrollen. Måske får du følelsen af, at partneres berøringen bliver mere intens? Hvis du lige mangler sådan en surprise, kan du købe en lige HER til kun 39 kr.

pH neutral lubricant 100 ml.
WinkWink har lavet en vandbaseret glidecreme. Den inde holder pH neutral, hvilket gør at den er tilpasset skedens naturlig surhed og derfor nemt tilpasser sig. Dette mindsker irritation og giver en bedre oplevelse med din partner. Produktet indeholder 100 ml. og koster 79 kr. og kan købes HER.

Desir Metallique Collar
Dette halssmykke er lidt anderledes end hvad jeg er vant til. Men tror helt bestemt, at den vil se godt hvis man lige har noget frækt undertøj på, og er klar til at forfører sin partner. Jeg kan ikke se den på deres hjemmeside, men har fundet håndjern i samme materiale. Måske det var noget for dig? De koster 189 kr. og kan købes lige HER.

Feromoner 1 ml.
Så var der også lige en lille 1 ml. prøve fra Cobeco der indeholde feromoner. Prøven er til ham og bruges ligesom en parfume, men tricket er, at den skulle efterfølgende gøre ham mere tiltrækkende. Er godt nok spændt på at se, om det er noget der virker.

Kondom
Husker i at beskytte jer? Hvis ikke, så kan man jo få kondomer med alle mulige smagsvarianter. De havde lige tilføjet et kondom med jordbær i boxen. Jeg ved ikke helt hvad min holdning er til kondomer med smag. Men der er jo nogle der synes det er super rart (smiler). 

I kan som sagt, købe nogle at tingene enkeltvis på WinkWink’s hjemmeside, men i kan også bestille denne L’amourbox for kun 199 kr. inklusive levering uden binding, bestil din næste L’amourbox lige HER. Denne julebox har en samlet værdi af 615 kr. Måske er det en snak du og din partner skal tage sammen og gå i overvejelses mood – for ofte, kan der bare gå alt for meget hverdag i den. Det er vigtigt, at huske på hinanden i de stressede tider.

Tak for i læste med, håber i blev inspireret til at prøve noget nyt.

Indlægget er udgivet i samarbejde med L’amourbox. 2 thoughts on “Romantiske overraskelser hver 2. måned”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *