INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

BIO-OIL – farvel til strækmærker

BIO-OIL – farvel til strækmærker
Reklame – produkterne er modtaget som gave af Lahme Kommunikation.

Åhh nej, nu tager jeg et emne op, som vi kvinder virkelig har svært ved at tale om. Det omhandler de der fandens UJÆVNHEDER, som vi alle kvinder nok har et eller andet sted på kroppen. Jeg har i hvert fald ujævnheder mellem benene, og det er jeg SÅ træt af, især om sommeren!! Flere piger/kvinder får også strækmærker i en tidlig alder. Det er i og for sig også helt naturligt, men vi er jo ikke stolte af det, og vil egentlig ikke have det. Flere får det også under graviditeten. Kan man gøre noget ved det? Og svaret er åbenbart ret simpelt, for JA. Læs med:

Bio-Oil:
Det er egentlig et gammelt og populært amerikansk mærke, men det er først nu har jeg fået det testet. Bio-Oil er en hudplejeolie, som kan anvende på hele kroppen, og hjælper imod mange forskellige hudproblemer. Olien er tynd og utrolig let at påfører, da olien indeholder ingrediensen PurCellin Oil. Det er som sagt en olie med en masse egenskaber. Den er velegnet til: ar, strækmærker og ujævne hudnuancer. Dog hjælper den envidere den aldrende hud med at blive blødere, glatte og mere smidig og dermed reduceres udseendet af rynker. Den uundværlige Bio-Oil koster 149,95 kr. og indeholder 125 ml. og kan købes lige HER.

Men den hjælper jo ikke, hvis du ikke bruger den. Det kræver, at man minimum bruger Bio-Oil 2 gange dagligt i minimum 3 måneder. Hvis du gør det, så vil du opnå disse resultater:

  • Din hud bliver blødere, glattere og mere smidig
  • Den bevarer fugten i din hud
  • Den kan mindske dannelsen af strækmærker under graviditet, pubertet eller ved hurtig vægtøgning
  • Den kan forbedre udseendet af allerede eksisterende strækmærker
  • Den kan forbedre udseendet af nye og gamle ar. (OBS du må IKKE anvende Bio-Oil på beskadiget hud og nye ar, før såret er helet)
  • Den kan udglatte og tone aldrende og rynker

Anvendelse:
Du kan påføre Bio-Oil på hele kroppen, eller der hvor du har dine hudproblemer. Olien er virkelig let og lækker, og fedter bestemt ikke når den kommer på kroppen. Jeg synes, at den trænger hurtigt ind i huden, hvilket jeg sætter stor pris på! Jeg har som sagt nogle ujævnheder imellem benene, og jeg har brugt olien og synes faktisk, at det er blevet meget bedre. Men det kræver disciplin af bruge Bio-Oil hvis du ønsker at se resultater. Du skal som tidligere beskrevet, bruge den i minimum 2 gange dagligt i minimum 3 måneder! Vil gerne understrege, at olien kan bruges af alle hudtyper og er især velegnet til dehydreret hud.

Jeg bruger dog også Loofah svampen som er fra Nomess. Den er virkelig effektiv. Den fjerner døde hudceller og stimulere samtidigt blodcirkulationen. Du kan bruge svampen både på tør hud eller tage den med ind under bruseren, hvor den blødes op (dette vil jeg anbefale, især hvis du har en sart hud). Mangler du lige præcis sådan en svamp, så kan du købe den lige HER for 50 kr.

Lige nu står mine produkter i den smarte Clear toolbox fra Nomess. Men jeg synes simpelthen, at den box er så fin. Så jeg tror jeg skal have lidt makeup til at stå der i, sammen med nogle make-up pensler. Boxen koster 199,00 kr. og kan købes lige HER.

OBS. Jeg vil lige understrege, at jeg tog billederne før jeg begyndte at teste produkterne.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Lahme Kommunikation.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *