INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Maria Nila – Pas på dit hår

Maria Nila – Pas på dit hår

Reklame – produkterne er modtaget som gave.

Jeg kan godt mærke nu, at det er 1. december på lørdag. Jeg vågner op hver morgen, hvor der er frost på bilerne, og ser folk komme gående i vinterjakker, huer og vanter. Det er forståeligt, for hold nu op hvor er der blevet koldt nu!

Billigvoks har givet mig muligheden for, at teste nogle lækre sager fra det svenske frisørmærke Maria Nila. Jeg har i tre uger testet Head & Hair Heal shampoo og conditioner.
Vi er gået ind i en kold tid, hvor håret har brug for ekstra fugt, da ens hovedbund nemt kan blive sart og irriteret grundet vejrskiftet. Jeg kan især mærke det, da jeg om vinteren kan døje med skæl. Jeg har virkelig prøvet mange forskellige shampooer, men aldrig fundet en der var effektiv nok. Men det har jeg nu, læs med hvis du døjer med irriteret hovedbund, skæl, kløe eller hårtab:

Head & Hair Heal shampoo:
Den hjælper stort set på alle hovedbundsproblemer, og især skæl. Shampooen indeholder vitamin E, Apigenin og peptider, som er med til at stimulerer hårsækkende, og kan derfor resultere i øget hårvækst, samtidigt med at hårtab modvirkes. Shampooen er uden parabener og sulfater, og indeholder 350 ml. og koster kun 229 kr. Sidst men ikke mindst, så er Heal Conditioner en sikker vinder at slutte af med. Den blødgør håret og det naturlige alo vera er med til, at hele og berolige hovedbunden. Den indeholder 300 ml. og koster 229 kr.

Har produkterne virket? Helt bestemt, mit hår virker mere glansfuldt og sundt. Mit hår har altid været en stor filtkage når jeg kommer ud af badet, og det kan nok ikke undlades. Jeg kom hurtigt ind i en god rutine, hvor produkterne blev brugt hvergang håret skulle vaskes, og jeg bemærkede, at efter 6 dage cirka, at der allerede var sket en forskel. Jeg synes blandt andet, at det er nemmere at redde mit hår, og jeg kan ikke længere, se store flager af skæl. Så min hovedbund har fået ro og jeg krydser fingre for, at jeg er skæl fri i december måned!

Jeg vil lige understrege, at mit problem var skæl. Jeg kan derfor kun stå indenfor, at produkter har hjulpet mig med at komme af med det trælse og ucharmerende skæl.

Husk, at produkterne kan købes hos www.Billigvoks.dk hvor de har et fint udvalg af Maria Nila produkter – god shoppelyst!

Indlægget er udgivet i samarbejde med BilligvoksSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *