INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

når underholdningen bliver en succes

når underholdningen bliver en succes

Så blev det tid til, at fortælle Jer lidt om vores underholdning til mine forældres sølvbryllup.
Mine forældre holdte sølvbryllupsfest i weekenden, og det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke lige er typen der holder af, at holde tale. Så det krævede også, at vi skulle være lidt kreative. Jeg er nu heller ikke typen, der bare synes de skal have en sang. Eller lave den der leg som de fleste kender: ”parret skal sidde ryg mod ryg, og så bliver der stillet et spørgsmål, og så skal de hver især hæve armen, hvis de mener spørgsmålet passer bedst til én af dem”…. Legen er super fin, men, den er blevet brugt et par gange i familien nu.

Hvilken slags underholdning er vi så ude i? Der er jo mange muligheder, men de fleste muligheder kræver virkelig tid. Jeg er i gang med at skrive bachelor og har studiejob ved siden af, så tiden var ikke lige med os.

Kender i appen ”Kahoot”? Her lavede vi tips en 13’er – altså, vi ville se hvor godt alle gæsterne kendte vores forældre. Vi stillede derfor 13 spørgsmål, og så var der 4 valgmuligheder. For at gøre det ekstra stressende, så havde man 20 sekunder til at kunne besvare. Det handler både om at svare rigtigt, men også at svare hurtigst. Det skal lige siges, at ”spillet og spørgsmålene” kom op på en storskærm, så det kræver, at man kan låne en projektor og lærred. Til sidst, vil der blive kåret en vinder – og her vandt vinderen så en lækker t-shirt med et stort billede af vores forældre (griner).

Efter underholdningen havde vi endnu en surprise i ærmet…. Vi havde igennem MySelfie lejet et selfie kamera. Jeg havde mixet og matchet alle gæsterne 2-og-2. Alle fik til opgave, at de i løbet af aftenen skulle tage en selfie med X. Hvor man så skulle benytte sig af de forskellige rekvisitter.
Selvom alle gæsterne fik en opgave som de skulle fuldføre i løbet af festen, så blev den jo også brugt udover det. Jeg lover Jer for, at alle billeder er ægte og underholdende – de bliver mere og mere spontane og skøre, jo længere vi nåede hen på aftenen/natten.

Jeg havde virkelig ikke troet, at MySelfie var så nem – her mener jeg, at jeg havde nogle bekymringer om, om jeg nu kunne finde ud af, at sætte den til og få den sendt retur igen osv.
Festen blev afholdt om lørdagen, og jeg modtog MySelfie om torsdagen. De sendte den i en stødsikker og miljørigtig papkasse, som indeholdte MySelfie, et stativ, returlabel og 31 gratis rekvisitter. Jeg havde så bestilt ekstra pynt (sølvglimmer) og ekstra rekvisitter.

Hvad koster det at leje MySelfie
For en hel weekend koster det 1.500 kr. og så medfølger der 31 rekvisitter med plus alt fragt er betalt. Jeg er 100% sikker, jeg skal leje sådan en MySelfie når jeg holder en brag af en fest til februar.

Søndag eftermiddag pakkede jeg det hele sammen, i den kasse som den blev sendt i. Klistrede returlabel på (fragten var betalt). Fandt et sted hvor jeg kunne sende med GLS, og så var det det. Virkelig nemt og ligetil.

Vi havde ikke WiFi ude i forsamlingshuset, hvilket betød, at vi ikke kunne se billederne med det samme. Men kun 2 dage efter festen, kunne jeg gå ind på MySelfie’s hjemmeside logge ind med min mail & kode og se/downloade alle billederne. Jeg er virkelig imponeret over, at billede kvaliteten er i top. Jeg vil til en hver tid anbefale MySelfie – sikke en service – og alle gæsterne var vilde med underholdningen og idéen! Nu har mine forældre også nogle gode, sjove og anderledes billeder af deres gæster – nogle billeder, jeg med sikkerhed kan sige, at de ikke ville have haft, hvis ikke vi havde lejet MySelfie. Jeg kan endda afsløre, at min bedstefar på 90 år, synes det var genialt, og fik taget en del billeder – TAK!

Indlægget er udgivet i samarbejde med MySelfie. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *