INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

vip instagram event – part 2 – goodiebag

vip instagram event – part 2 – goodiebag

Så blev det tid til part 2 af vores VIP Instagram event som vi afholdte i onsdags. Du kan selvfølgelig læse eller genlæse part 1. af vores VIP Instagram Event lige HER.

Dette blogindlæg omhandler den lækre goodiebag vi havde lavet til vores Instagram bloggere. Vi har virkelig haft travlt, og vi synes selv, at den goodiebag var lækker – den havde også en værdi over 2000 kr. Så igen tusinde tak til ALLE virksomhederne som har sponsoreret de lækre sager! Jeg vil nu vise Jer hvad min goodiebag indeholdte.
Og fordi jeg skriver (hvad min indeholdte, er fordi, at smykkerne fra @_miss_cantik og @aquadulce.dk var forskellig fra goodiebag til goodiebag)

Smykker:
Jeg har virkelig fået nogle flotte smykker. Jeg har blandt andet fået de fineste og smukkeste øreringe fra virksomheden Aqua Dulce (@aquadulce.dk). Armbåndet/armring er fra Miss Cantik (@_miss_cantik) og det er så yndigt og elegant. Begge smykker skal jeg helt sikkert få brugt, både til hverdag men også til fest!

Snacks:
OBS: Jeg vi gerne lige gøre Jer opmærksom på, at de lækre chips vi fik til eventet var fra Easis (@easis_udentilsatsukker) plus vi fik også en lækker snackbar i vores goodiebag. I goodiebagen var der lækre popcorn fra NoCrap Gourmet (@nocrapgourmet) med smagen: mild Læsø salt og sprød karamel, de smager himmelsk. Så var der også bananchips fra Banana Joe Danmark (@bananajoedanmark) med smagen: Hickory BBQ, så dem glæder jeg mig meget til af smage. Sidst men ikke mindst, så var der også en lækker blandet pose fra Det sunde slik (@detsundeslik9000), og holdt nu op hvor smager det bare godt – jeg kan lige forestille mig det på en omgang skyr eller bare en fredag aften, hvor man med god samvittighed kan guffe sig i det lækre sunde slik.

Gavekort:
Hvad siger i så, vors goodiebag indeholdte også 2 stk. Gavekort fra henholdsvis Bones Restaurant (@bonesrestauranter) på 200 kr. samt et gavekort fra SushiMania XO (@sushimaniaxoresturant) på 100 kr. – hvor lækkert er det ikke lige? Så kan man altid invitere en man holder af med ud og spise!

Jul:
Vi nærmer os december måned, og hvem kan ikke bruge nyt julepynt? Der var sådan en fin fyrfadsholder fra Jette Frölich (@jettefroelichdesign) samt de fineste til-og-fra-kort fra Jule Stund (@julestund) – de er så smukke og enkle, og så er de alle sammen håndlavet. Synes det er dejligt, at kunne gøre julegaverne mere personlige!

Beauty:
Sandstone er et lækker dansk make-up brand, og de sponsorerede en powder brush og en mascara. Hvor lækker er det ikke? Jeg har længe gerne ville afprøve læbe-, og øjenmaske fra Shine and Beauty (@shineandbeauty.dk). Så det er jeg virkelig spændt på! Shine and Beauty sponsorerede også en vippeserum – og jeg har kun hørt godt om den! Gud hvor de forkæler os!

Billig voks (@billigvoksdk) var så søde, at sponsorere en Madison professional hårbørste, og det er seriøst den bedste hårbørste jeg har prøvet! Så tak for det! Suri Suri (@surisuri.dk) havde sørget for en sheetmask og diverse prøver.

Derma (@derma_official) har sponsoreret en Derma Eco Woman Body Oil, som både er certificeret økologisk, allergi- og miljøvenlig og meget lækker konsistens – så jeg glæder mig meget til at prøve den på hele koppen – mon den kan bruges som massage olie (kan da have lov at håbe) det skal testes. ID Hair (@idhairdk) havde sponsoreret alle poserne til goodiebagene og en Dry Shampoo, hvis du ikke har prøvet den, så skulle du til at gøre det – den virker bare! Join Organic (@join_organic) har givet os to små testere på deres 24Hface cream og hand cream! Den hånd creme bliver jeg glad for i den kolde tid vi er ved at gå i møde! Sidst men ikke mindst, så har Faaborg Pharma (@faaborgpharma) sponsoreret en Helo SOS Salve, og ja lige pludselig står jeg i en situation hvor den er oplagt at bruge!!

Must-haves:
I Brush (@ibrushdk) har sponsoreret den fine glasflaske samt tandbørste. Kender du egentlig til deres koncept? Hvis ikke, så læs lige om den HER. Retap (@retap_eu) var så søde, at sponsorere smagtilsættere, der er 4. forskellige varianter. Vi alle kender vel Kildevæld (@kildevaeld_dk)? De var selvfølgelig også så søde, at sponsorere vand til alle goodiebagene. Vand slukker altid tørsten!

Blomster:
Jamen her til sidst, vil jeg lige præsentere Jer for Queen Flowers (@queenflowersdk). De var virkelig så søde, at sponsorere en buket til hver blogger, wow siger jeg bare. Vidste i godt, at Queen Flowers har tre ugers blomstergaranti? Jeg er fan – for blomster gør bare en glad!

Konkurrencer:
Vi havde selvfølgelig også konkurrencer i løbet af aftenen, faktisk hele 20 stks. Det betød også, at hver blogger ville tage hjem med én gave hver.

Vi vil gerne sige 1000 TAK til alle sponsorerne for alle de fine ting – ja er sikker på, at alle bloggerne blev glade og glæder sig meget til at teste alle produkterne. Husk, at i skal holde øje med hashtagget: #vipeventaalborg – for dette hashtag skal bloggerne bruge når de poster et billede af de ting, som de har fået i deres goodiebag!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *