INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

VIP INSTAGRAM EVENT – PART 1

VIP INSTAGRAM EVENT – PART 1

Jeg har sådan glædet mig til, at fortælle Jer om det her VIP Instagram Event jeg har afholdt sammen med 3 andre skønne kvinder, nemlig: @liselottea@seliaweiss & @worldofjane

Eventet blev afholdt i går på D’Wine Bar som ligger i Algade 54, 9000 Aalborg. De sørgede også for drikkevarerne, alt fra vin, lemonade, sodavand, vand mm. Maden bestod af gourmet Sushi fra SushiManiaXO Restaurant, det var virkelig lækkert. Formålet med eventet var, at bloggere skulle møde andre bloggere fra nærområdet, dele SoMe erfaringer samt bare have en mega hyggelig aften – og det hele lykkedes, det var bare så godt! Der var ikke på et eneste tidspunkt, hvor der var tavshed – nej, snakken gik så godt! Virkelig en succes, så det er nok ikke sidste gang, at vi afholder sådan et event!

Lokalisation, drikkelse og mad er jo ikke det eneste der skal være på plads, når der skal afholdes sådan et event. Vi havde også sørget for, at der var live musik, sådan stemningen var god. Og wow, den live musik var fantastisk – forsangeren var Esther Miller og hun har faktisk lige oprettet en Instagram profil, hvor hun hedder @esthersings2 // Følg hende gerne!
Selvom D’Wine Bar i sig selv, er et super hyggeligt sted, så nærmer vi os jo december måned, og vi ville gerne have pyntet lidt op til jul. Virksomheden Detvier sponsorerede det fineste pynt, sådan rigtigt winther wonderland. Pynten var virkelig med til, at sætte prikken over i’et.

Goodiebag er også noget der følger med, og jeg synes faktisk, at den goodiebag vi fik lavet til de søde Instagram bloggere var fantastisk.
Jeg tror, at jeg bliver nød til, at dele mine blogindlæg op, for jeg vil gerne vise Jer hele indholdet af goodiebagen, såååå jeg får lige lavet part2-event-blogindlæg! Stay tuned!

Alt i alt, så var eventet virkelig en succes – og i skulle tage og tjekke #vipeventaalborg ud – for alle bloggerne vil i de kommende dage/uger ligge billeder op fra aftenen samt dele billeder, af de lækre ting fra goodiebagene.

Stor tak til virksomhederne: D’Wine Bar, SushiManiaXO Restaurant, Detvier og @esthersings2 for at gøre aftenen fuldendt!!1 thought on “VIP INSTAGRAM EVENT – PART 1”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *