INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Bobbel vaffel – det dufter næsten af jul

Bobbel vaffel – det dufter næsten af jul

Jul betyder også hygge. Man kan dog hurtigt blive mættet i julegodter, og jeg vil derfor tippe Jer om denne lækre bobbel vaffeljern, som jeg har været så heldig, at finde på Cool Stuff’s hjemmeside.

Jeg er virkelig positiv begejstret fro vaffeljernet. Vaflerne blev lækre og sprøde, og jernet var super nemt, at gøre ren efter brug. Næste gang, vil jeg prøve at lave spinatvafler, da jeg har fundet en lækker opskrift hos MumMum. Jernet koster kun 289 kr. og er købt hos Cool Stuff.

Samtidigt, så tjek lige mit nye julstel – det er fra Jette Frölich Design Denmark. Deres stel hedder ”Funklende stjerner”, og det får mig til at tænke på min kære morfar, som desværre gik bort for nogle måneder siden. Min morfar er nu den smukkeste stjerne, og hver gang, jeg drikker af det fine funklede stjernekrus, så tænker jeg på gode minder, som min morfar og jeg har sammen.

Jeg håber i får en dejlig tirsdag.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *