INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

et nyt & genialt tiltag er kommet til Aalborg – nordens paris

et nyt & genialt tiltag er kommet til Aalborg – nordens paris

Så blev der tid til at invitere gode veninder til fest. Jeg nyder at have så mange gode veninder omkring mig. Ofte ses vi til en kop kaffe, tager i biografen eller sætter en god film på. Men til tider, kan vi også være ret spontane og tage en tur i Jomfru Ane Gade her i Aalborg.
Denne her gang er festen ikke spontan. De har nemlig fået en indbydelse, så jeg har haft mulighed for, at forberede mig bedst muligt.

Jeg er meget struktureret, så tingen skal helst være i orden i god tid. Jeg lavede derfor en aftale med den nyetablerede virksomhed – Mooze. De er en online ”liquor-store” med en leveringstid på 15-60 minutter i Aalborg og omegn. De sælger alt fra spiritus, øl, vin samt festpakker.

Jeg synes, at deres koncept er genialt. Jeg er selv typen der hader lange køer og upraktiske transportmetoder til og fra butikken. Især også fordi jeg ikke har en bil, og jeg kan egentlig godt finde andre ting der skal nås. Selvom de fleste butikker har åben til kl 22.00 så kan man jo alligevel godt stå i en situation, hvor man løber tør for alkohol og isterninger, og så er det jo endnu mere oplagt, at benytte sig af Mooze levering – det er nemt og billigt, og så bliver det leveret til ens dør! De våde drikkevarer, som smager bedst når de er kolde – blev også leveret kolde – det var virkelig lækkert!  Hvis du køber for over 299 kr. så er leveringen gratis, hvis det er under 299 kr. så koster leveringen kun 39 kr.

Hvis man er vild med deres koncept og gerne vil benytte sig af deres levering, kan jeg anbefale et medlemskab. For en lav månedlig pris, får du altid fri levering på dine ordrer, samt vil du få eksklusive medlemsrabatter på udvalgte varer. Lige nu er der tilbud på deres medlemskab: 1 måneds medlemskab koster nu 49 kr. Hvis du ønsker 3 måneders medlemskab koster det 33 kr. om måneden.

Vi er jo en flok damer som måske ikke drikker det samme, nogle bryder sig ikke om øl, andre vil hellere have Mokaï.
Jeg vil derfor dele min festpakke med Jer. For jeg vil jo gerne tilfredsstille alle gæsterne. Jeg bestilte disse våde drikkevarer:
1 Gin lemon Pakke. Den består af Greenall’s Gin, 2 lime og 6 Lemonade mixers + 2 kg. isterninger)
– 3 flasker MiP Rosé
– 1 flaske grøn Gajol
– 16 Mokaï (både hyldeblomst og pink apple)
– 1 ølpong pakke (består af 15 blandet Tuborg og Carlsberg, 12 plastikkrus & 3 bordtennisbolde)
– 2 sodavand

Står du og skal holde en fest i den nærmeste fremtid og bor i Aalborg omegn? Så benyt Jer af Mooze, for leveringen er i top! Følg dem gerne på Facebook og Instagram – hvor de deler ud af nyheder og gode rabatter! P.s. den Rosé vin fra MiP smagte delicious!!

Indlægget er udgivet i samarbejde med Mooze Levering. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *