INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

uhygge på den fede måde

uhygge på den fede måde

Så blev det tid til en temafest. Vi alle ved jo, at når vi går ind i oktober måned, så betyder det også halloween. Men hvad betyder det egentlig? Jeg forbinder jo halloween lig med græskar og uhygge.

Hvornår er det halloween?

Jamen det er egentlig først den 31. oktober, men vi fleste dansere afholder halloweenfester når det lige passer ind i kalenderen i oktober måned. De fleste fester bliver holdt i efterårsferien. Men hvorfor lige den 31. oktober? Ifølge en overtro, så er natten mellem den 31. oktober og d. 1. november den nat, hvor de døde har lettest ved at vende tilbage til de levendes verden.

Nå, men det blev tid til at invitere veninder på besøg, og eftersom jeg godt kan lide, at afholde temafester, så var det jo oplagt, at temaet skulle være halloween. Jeg tjekkede derfor Cool Stuff’s hjemmeside ud, da de virkelig sælger alverdens ting, og fordi jeg har flere bekendtskaber, som har shoppet halloween tøj og pynt hos dem.

Når jeg afholder temafester, er jeg altid struktureret. Der skal være en rød-tråd i pynten, og der må heller ikke være for meget. Men jeg faldt straks over det ”hullede og slidte lagen” som er i en fin cremede farve. Det er meget enkelt men også stadig råt. Prisen for lagnet er 49 kr. På en eller anden måde, så synes jeg at den fine ”hængende mumie”  og ”zombie skilt”passede så godt til det lagen, så den bestilte jeg også. Synes den hængende mumie er klam at se på, men det er jo hele idéen med halloween. Det fine kranie ølglas er lidt en finurlighed i sig selv. Det er en sjov og enkel måde, at bringe ”uhyggen” ind i selve festen.

Men hvis du står og skal pynte op, mangler et kostume til dig selv eller dine børn, så tjek virkelig Cool Stuff’s hjemmeside ud, for de har så meget at vælge imellem – God halloween og eftersårsferie til dig!

Indlægget er udgivet i samarbejde med Cool Stuff.   Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *