INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

butikbie – livsstilsbutik

butikbie – livsstilsbutik

Som blogger er mine dage aldrig ens. I dag tog jeg turen til Pandrup for at besøge den nye livsstilsbutik ButikBie – det er en butik som sælger alt fra tøj, sko, accessories og interiør.

De sælger blandt andet disse mærker: Basic Apparel, By stær, Continue CPH, MbyM, Noella, Tiffany, Moss CPH og YAS.Virkelig lækkert tøj i alle prislejer. På min Instagram storie kan i blandt andet se, noget af det lækre tøj jeg prøvede i dag – jeg har lagt videoerne ned i min fane, så de vil være tilgængelige i et stykke tid.

ButikBie har være så søde, at forkæle mine følgere, så i kan lige nu spare 20% på ALT på webshoppen ved at i bruger denne unikke kode: ”Camilla20”. I kan blandt andet også shoppe de populære hårbøjler, de kommer kun til at koste 103 kr. De er simpelthen så smukke, se lige de forskellige varianter lige HER.

Shop løs på www.butikbie.dk
HUSK, at benytte Jer af koden “Camilla20” så sparer i hele 20%

Følg dem endelig på Instagram: @butikbie 

GOD SHOPPELYST!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *