INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

klar til julen 2018

klar til julen 2018

Kan i huske da jeg i juni måned skrev et blogindlæg med titlen ”Kærlighed ved første pop?”. Hvis ikke, så læs eller genlæs indlægget lige HER. Jeg anbefaler faktisk, at du lige læser indlægget igen, da jeg synes det er YDERST VIGTIGT, at du kender til alle de lækre smagsvarianter. For dette indlæg skal handle om deres nye julevariant.

Sidste år var julevarianten med: kanel. Den var virkelig god, og synes det er så irriterende, at den ikke er blevet en fast smagsvariant i deres sortiment. Men jeg forstår også godt, at de ønsker at lave nye julevarianter år efter år.

Personligt, så synes jeg virkelig, at de har givet 110% af sig. For wow, den nye julevariant smager himmelsk. Deres Christmas Edition 2018 er med: Gingerbread (honning-peberkager). Allerede nu løber min mund i vand. De har nemlig lavet deres første internationale co-branding med LENCHEN – Der Lebkuchen. De er netop kendt for verdens bedste honningkager.

For mig er julen noget helt specielt, jeg er faktisk begyndt at købe julegaver. Jeg magter ikke, at jeg skal stresse rundt i december måned, og købe julegaver præcis når alle andre også skal det. Hvorfor så ikke købe dem i oktober og november måned? Der er så mange gode tilbud, og de fleste butikker siger god-for-at-lave-byttemærke-frem-til-30-januar.

Nå tilbage til de lækreste popcorn. Popcornene har den lækreste smagseksplosion af karamel og denne herlige honningkage smag. Jeg har hermed sikret mig et lager, da jeg faktisk vil bytte disse popcorn ud med de traditionelle pebernødder (ja du læste rigtigt). Jeg er allerede overbevist om, at alle mine gæster jubler over mit valg. Vi danskere er kendt for, at i samles til hygge og samvær, hvor der står lækkerier på bordet, som består af mad og drikke. Popcorn kan spises i alle slags anledninger: jul, fødselsdag, fest, film aften, veninde hygge, spilleaften med gode venner osv.
En variant koster kun 45 kr. Og indeholder 95g/535 ml.

Hvor forhandles de lækre popcorn?
Er du usikker på, hvor du kan købe NoCrap Gourmet? Så tryk HER og skriv dit postnummer, så vil du komme frem til den nærmeste forhandler. F.eks. hvis du bor i 9000 Aalborg, så forhandles de blandt andet i Salling Stormagasin.

Indlægget er udgivet i samarbejde med NoCrap Gourmet.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *