INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

økologisk shampoo uden brug af kemikalier

økologisk shampoo uden brug af kemikalier

Hold da op, nu er der virkelig blevet efterår. Der bliver hurtigt mørkt, der er koldt, der blæser og regner. Når solen er fremme, så skal vi virkelig nyde det. Jeg har det lidt underligt med denne årstid. For jeg synes, at det er hyggeligt om aftenen, hvor man tænder stearinlys og putter under tæppet. Man kan gå en aftentur, hvor man nemt kan kigge ind i andres lejligheder/huse, blive inspireret af hvordan de bor (jeg er ikke en stalker – griner). Men alligevel, så bliver jeg så deprimeret af efterår og vinter. Jeg hader, at stå op om morgenen hvor der stadig er mørkt, jeg har egentlig bare lyst til at blive liggende. Nå, jeg ville egentlig ikke snakke om vejret, men om en shampoo som jeg har modtaget i gave fra Plan Organic. Det er så blevet en shampoo som jeg netop ikke kan undvære i den kolde tid. Det er som om, at min hovedbund bliver tør og irriteret når der bliver koldt. Jeg har selvfølgelig fundet shampooen som har løst mit problem, så læs med!

Hvem er John Masters Organics?:
De er en virksomhed som udvikler rene økologiske produkter uden brug af kemikalier og skadelige tilsætningsstoffer. De har et bredt sortiment inden for hår, hud og kropspleje. Alle produkterne er fremstillet uden kunstige farve- og tilsætningsstoffer.
De certificerede økologiske ingredienser som bliver anvendt i produkterne er certificeret af enten EcoCert, Quality Assurance International, California Certified Organic Farmers, Oregon Tilth eller Organic Crop Improvement Association.

John Masters Zinc & Sage Shampoo with Conditioner er en 2-i-1:
Det er en shampoo og conditioner, som lindrer kløende og irriteret hovedbund – men samtidigt også modvirker mod skæl. Produktet indeholder zink og salvie, som regulerer kløende og irriteret hovedbund, samt normaliserer hovedbunden, så den genvinder sin balance.
Shampooen blødgør håret og giver stærkt, fyldigt og glansfuldt hår, da shampooen indeholder Papaya og 11 andre certificeret økologiske planteolier. Hvem kan bruge denne shampoo? Shampooen egner sig specielt til normalt og tørt hår, samt irriteret hovedbund og til dem som døjer med skæl. Shampooen kan købes i forskellige størrelser. Min koster 265 for 236 ml. Du kan dog få 20% på produktet lige HER. 

Fordele:

  • 2-i-1 shampoo og conditioner
  • Mild mod hovedbunden
  • Virker beroligende
  • Velegenet til hårtyper
  • Farvebeskyttende
  • Uden parabener, sulfater, SLES og GMO
  • Uden kunstige farve-, dufte- eller fyldstoffer
  • Perfekt til en sart og irriteret hovedbund

Det er ikke nødvendigt, at bruge conditioner da det jo er 2-i-1 produkt. Men, hvis du virkelig har et stort og kraftigt hår, vil jeg anbefale at anvende en conditioner efter brug af denne shampoo. Kæmpe anbefaling til denne shampoo, du kan allerede mærke stor forskel i din hovedbund efter et døgn! Den er så effektiv.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Plan Organic.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *