INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Få succes på Instagram

Få succes på Instagram

Jeg får rigtigt mange spørgsmål vedr. mine følgere på Instagram. Jeg tænkte, at jeg lige ville prøve at lave en lille guide, da jeg har gået og tænkt over, hvad der har fungeret for mig. Håber i har lyst til at læse med.

Valg af indhold:
Det er super vigtigt, at du finder ud af hvordan din Instagram profil skal være. Hvad går du op i? Er det mode, indretning, mad, fitness? Ja, find en kategori som du brænder for, for det vil læserne kunne mærke.

Likes og kommentar?:
Ja, det er en god idé, at du ikke kun er aktiv med at ligge post op, men at du også er aktiv med at give andre likes og smide en kommentar i ny og næ. Find profiler som inspirere dig, og der vil natuligt komme et match. Måske følger de dig tilbage, når du har vist interesse i dem?

Mængde af opslag:
Flere følgere? Ja det vil vi alle sammen jo gerne have. Jeg har erfareret, at jo mere aktiv man er, jo flere følgere får man løbet af en dag/uge + flere likes, da der bliver mere trafik på din profil. Tidspunktet når du skal poste dit nye opslag er selvfølgelig også vigtigt. I hverdagene er kl. 7 om morgen et godt tidspunkt, de fleste sidder og spiser morgenmad og man tjekker lige sin Instagram ud. Hvis du ikke er et morgenmenneske, eller ikke har tid om morgen, så post om aften imellem kl. 19-22. Der er de fleste aktive og sidder der hjemme og slapper af. Søndag er også en god idé, uanset hvad kl. På dagen du poster. De fleste holder søndagsfri.

Forretningsprofil:
Til sidst vil jeg gøre Jer opmærksom på, at man kan gøre sin Instagram-profil til en buisness-profil. Dette har jeg gjort, da jeg ønsker at kunne se statistik for min profil, altså hvor mange der besøger min profil om dagen, aldersgruppen, hvor i landet mine følgere kommer fra osv. Det er en god måde at bevise over for samarbejdspartnere, at ens følgere er ægte og troværdige, da der desværre er mange der snyder sig til følgere og likes – dette vil jeg helt klart fraråde Jer at gøre!!

Forresten så skrev jeg for nogle måneder siden et blogindlæg som jeg kaldte for ”Er det et surt opstød?”. Her skriver jeg om det nye Algoritime på Instagram. Læs eller genlæs indlægget, jeg ved, at der var flere bloggere som kun kunne nikke ja til det!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *