INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

hvide barok ferskvandsperler

hvide barok ferskvandsperler

Okay, jeg tror vist godt i kan tåle at læse et blogindlæg mere om disse smukke øreringe. Jeg har dem nemlig på ret ofte, og flere af mine følgere spottede dem på mine Instagram stories i sidste uge. I kan også læse eller genlæse mit blogindlæg om dem her som er et mere dybdegående indlæg.

Men, de smukke øreringe er fra et dansk smykkebrand som hedder Sisi Copenhagen. De går meget op i, at alle deres smykker er håndlavede og at hvert smykke er unikt. Så hvis du er vild med mine øreringe, så er perlerne altså ikke ens, men de gør selvfølgelig deres for, at perlerne passer hinanden mest muligt. Mine øreringe går under navnet ”Bella Baroque Pearl Golden Earring” og de koster kun 390 kr. Det er virkelig en god pris for sådan nogle skønheder! Ørestikkerne er 925 sterlingsølv. Hvis du ikke bryder dig om guld, så kan du også købe dem i sølv, de er virkelig også smukke!

Ellers, så smut forbi Sisi Copenhagens hjemmeside og bliv inspireret af alle de andre flotte smykker.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Amaze Communication & Sisi Copenhagen.2 thoughts on “hvide barok ferskvandsperler”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *