INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

klassiske bikerstøvler til enhver lejlighed

klassiske bikerstøvler til enhver lejlighed

Så blev det efterår. Jeg synes nu det er hyggeligt, for det betyder, at der bliver hurtigt mørkt og at de små stearinlys skal tændes. Men kulden, den er jeg ikke helt fan af. Men, dog alligevel, for ens outfit bliver skiftet ud med store strikke og støvler. I vil derfor i dette blogindlæg blive præsenteret for mine nye bikersko fra SkoRingen.
I kan blandt andet læse eller genlæse mit blogindlæg om forårskollektionen – eller læse/genlæse om de gummistøvler som både er praktiske og smarte samtidigt.

Mærket B&CO er egentligt SkoRingen’s eget mærke. Deres vision er, at kollektionerne er tidsløse og stilmæssige. Samtidigt kan du også finde sko som er elegante og klassiske. Så du vil altid kunne finde et par sko, som passer til den sæson vi går i møde, eller om du står og skal til fest, ferie eller bare på arbejde.  Du er samtidigt også altid sikker på, at produkterne er i god kvalitet til skarpe priser.

Jeg har jo været så heldig, at få lov at teste en af de nye bikerstøvler. Støvlen er kort og er i lækker sort skind. Der er så mange smukker detaljer på selve støvlen. Blandt andet de store metalspænder som er justerbare (og som ikke larmer når du går), du finder en pyntelynlås bagpå skaftet. Noget af det bedste ved støvlen er, at den har indvendig lynlås. Det betyder, at støvlen er så nem at hoppe i. Jeg hader personligt, når jeg skal bruge mere tid på at komme i og af nogle sko/støvler, som tager længere tid end at f.eks. at børste tænder. Jeg opgiver nærmest inden jeg er begyndt. Så ved jeg med sikkerhed, at de bare kommer til at stå – hvilket jo er en skam. Støvlen er helt almindelig i størrelsen, så hvis du f.eks. bruger str. 38, så skal du også vælge en str. 38. Støvlerne koster 1000 kr. Du finder dem i de fleste SkoRingen’s butikker, ellers kan du finde dem på deres hjemmeside.

Hvis du er lidt mere modig, så har jeg virkelig også forelsket mig i disse khakifarvet velour støvler med dyreprint. Jeg kan lige se for mig, hvordan de kan pifte et helt sort outfit op.
Hvis du er til lidt mere enkle støvler, så se lige disse, wow siger jeg bare – de er virkelig smukke. De små ”nitter” gør støvlen både elegant men også lidt mere råt. Det kommer jo an på, hvilken slags outfit du har på.
Men ellers synes jeg bare i skal tjekke B&CO’s nye kollektion ud, for der er så mange flotte nyheder. God shoppelyst!

Indlægget er udgivet i samarbejde med SkoRingen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *