INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

når bambus frotté løkker gør en glad

når bambus frotté løkker gør en glad

Kan i huske, da jeg skrev om vores nye lækre bambus håndklæder? Hvis ikke, så læs eller genlæs blogindlægget. Det er ved at være nogle måneder siden, at jeg fik de lækre håndklæder, men jeg kan love jer for, at de kun er blevet blødere – elsker luksus i min hverdag. Ofte er det de mindre ting, som netop gør det hele mere fuldendt!

Nå, men jeg var slet ikke i tivivl om, at jeg på længere sigt skulle have tilføjet mere bambus materiale ind i min hverdag. På daværende tidspunkt vidste jeg ikke lige hvad det skulle være. Jeg ejer jo også verdens bedste bambus morgenkåbe. Hvis i ikke har set den, så læs eller genlæs lige blogindlægget.

Hvad skulle det næste bambus materiale så have af funktion? Det skulle være en funktion som skulle give mening i min hverdag. OnlineLiving har virkelig mange herligheder på sin Webshop. Jeg faldt derfor for det helt store Luksus Badelagen som måler 100 x 200 – eftersom det kun er en special edition måtte jeg jo eje det nu.

Det store badelagen er lavet af 100% bambus Frotté Løkker og er Oeko-Tex® Certificeret. Selvom det hedder badelagen, så bruger jeg det som tæppe når jeg sidder i sofaen. Dens blødhed er virkelig lækker og det varmer helt vildt. Jeg tænker også, at det er perfekt at bruge som en lille sommer dyne når ens egen dundyne er for varm at ligge med. Nu hvor det jo så også hedder badelagen, så er det jo oplagt, at tage det med på stranden, skovturen eller ligge det ud på ens sol seng? Jeg er virkelig stor fan af de produkter, som kan bruges til flere ting. I kan som sagt købe det yderste lækre tæppe/badelagen hos OnlineLiving til 1.150 kr. og måler 100 x 200 og fåes i råhvid.

WIN WIN:
Du kan vaske dit bambus badelagen gang efter gang uden det mister farve. Du kan også vaske det helt ned til 30 grader, når du bruger et vaskemiddel, som er beregnet til koldvask. Jeg lover Jer, at det forbliver blødt, vask efter vask – også uden tørretumler!

Indlægget er udgivet i samarbejde med OnlineLiving. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *