INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Genstanden som man ikke kan undvære

Genstanden som man ikke kan undvære

Vi ejer et strygejern, et jern som er gemt rigtigt godt væk. Det er gemt så godt væk, at når vi skal bruge det, faktisk ikke orker at skulle til at lede efter det. Kommer man så ud ad døren med en krøllede skjorte? Ja, nogle gange gør man, andre gange skifter man lige tøj i sidste øjeblik. Det er så dumt, ja jeg ved det godt!

Men det er slut nu, for jeg er blevet ejer af en Steamer fra ”Steamery Stockholm”, og selvfølgelig i en flot lyserød farve (den fås også i sort). Selve hovedet er i rustfrit stål, hvilket gør, at den er god til at sprede damp jævnt over tøjet – her vil den udglatte i alle de trælse folder. Prisen for den lækre steamer er 999 kr.

Den lækre steamer varmer op til 20-25 sekunder og vejer bare kun 590 gram. Den er derfor behagelig at holde/stå med, og den er jo lige til at tage med på ferien i rejsetasken. BONUS: Der medfølger en rejsepose. Steameren er ganske nem at bruge. Man kommer i vand i det lille låg. Her kan der være 75 ml. vand i. Det er nok til, at kunne steame et helt outfit.

Jeg har købt min steamer hos Liv og Stiil – virkelig god service, kan klart anbefales!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *