INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Sundt hår kræver sunde ingredienser

Sundt hår kræver sunde ingredienser

God dag kære læsere. De sidste par uger har jeg testet hårshampoo. I tænker nok, hvorfor jeg ikke bar bruger en billig shampoo som kan købes nede i den lokale SuperBrugs?

I år har vi haft de vildeste somre nogensinde, vi har haft over 70 solskinsdage, hvilket betyder, at vores sommer har budt på sol og varme, og vores hår har nok også haft glæde af klor/saltvand. Vi danskere elsker sommeren, men vores hår kan nemt blive tørt, kruseret og have en tendens til at filtre. Jeg vil derfor påstå, at ja den Shampoo du køber møj billigt i den lokale Brugs sagtens kan gøre dit hår rent, men den går ikke i dybden nok og vil ikke være ligeså plejende. Det er derfor vigtigt, at du beskytter og plejer dit hår rigtigt.

Efter jeg har været sydpå, så synes jeg virkelig, at mit hår har været tørt, og når håret er tørt, så bliver det nemt kruseret. Hvem gider at have kruseret hår? Har i hørt om Maui Moisture? Hvis ikke, så læs virkelig godt med, for der er kommet en nyhed på hylderne, som netop går ind og hjælper på mit problem.

Hvem er Maui Moisture?:
De er de første på markedet, som har benyttet sig af en kombination af næringsrig aloe vera-juice og kokosvand som erstatning for kemisk behandlet vand. De bruger kun ansvarlige dyrkede ingredienser, og selve flasken er miljøvenlig. Produkterne er 100% veganske og indeholder ikke parabener, sulfater, petrolatum, silikone, farvestoffer eller mineralske olier.

Smooth & Revive Vanilla Bean  serien fra Maui Moisture er førstehjælp til krusede lokker, og er derfor en nødvendighed til mit kruserede og tørre hår. Produkterne indeholder vaniljebønner og kakaosmør, som er med til, at genoprette og nære håret i dybden. Det vil give håret styrke og glans, og så har den en dejlig duft af vanilje og karamel.

Har shampooen hjulpet? Og ja det har den. Mit hår er virkelig blevet flot – og her mener jeg, at den har fået en flot farve med glans. Mit hår er blevet nem at redde ud – hvilket jeg VIRKELIG er glad for – for før kunne jeg sagtens stå og bruge 30-45 min. at redde hår. Nu tager det kun 15-20 min. Virkelig skønt! Og noget helt andet, så ser mit hår også vildt sundt ud – det er som om, at det er nemmere at sætte mit hår både til hverdag eller når det lige skal styles en ekstra gang!

I serien finder du:
Shampoo 385 ml. 119,95 kr.
Conditioner 385 ml. 119,95 kr.
Hårmaske 340 g. 119,95 kr.

(Tip:hårmasken kan både bruges som hårkur i badet og som leave-in-behandling efter hårvask, når du gerne vil give dit hår en ekstra treat) – Jeg lover Jer, at den er fantastisk!!

Hvor forhandles produkterne?:
Du finder de lækre produkter på www.matas.dkeller i Matas butikkerne.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Amaze Communication & Maui Moisture.  5 thoughts on “Sundt hår kræver sunde ingredienser”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *