INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

SMOKE BLACK

SMOKE BLACK

I er flere der spørger ind til min vase, så nu laver jeg lige et samlet svar til Jer alle. Vasen som i spørger ind til, er faktisk ikke en vase, men en flot vandkaraffel fra Kodanska. Jeg bruger den bare som vase, hvilket fungerer ret godt, hvis i spørger mig. Min er farven: Smoke Black. Men se blandt andet de andre flotte farver. Vasen/karaflen koster kun 520 kr. Tror snart jeg må investere i en mere

I kan blandt andet læse eller genlæse det blogindlæg jeg lavede for noget tid siden, hvor jeg viser de smukke farvede glas som findes i Kodanska’s sortiment. Farvede glas er bare super elegante og laver en helt speciel stemning i boligindretningen – hvilket jeg er ret fan af.

Ens hjem kan hurtigt blive for sort og hvidt – jeg synes, at det er vigtigt, at man sætter sit eget præg i hjemmet, da det skaber hygge.  I kan blandt andet se på billederne ovenfor, hvor mange steder den passer ind i hjemmet. Sæt fantasien igang og lad jer inspirere af Kodanska’s smukke glas/keramik univers.

God aften!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *