INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

når passionen er ædelstene

når passionen er ædelstene

Er du lidt girly? Jeg er –  jeg går faktisk meget op i lækre tasker, flot outfit til diverse begivenheder. Men hvis det hele skal spille, og du skal sætte prikken over i’et, så er det vigtigt, at vælge et flot smykke.

Kender i Sisi Copenhagen?
Hvis ikke, så er de et dansk smykkebrand, som går meget op i, at smykkerne er naturlig smukke. Deres store passion er ædelstene. Alle smykkerne er håndlavede efter helt gamle traditioner, hvor målet er, at hvert enkelt smykke er unikt. Det betyder også, at hvis du køber et par øreringe, så prøver de bedst muligt, at få perlerne til at matche, da hver enkelt perle aldrig er ens. Sisi Copenhagen har et bredt sortiment indenfor: øreringe, armbånd og halskæder – Synes virkelig i skal tjekke smykkerne ud, og lad jer inspirere.

Deres smykker er så smukke og elegante, hvilket betyder, at de kan bruges til hvilken som helt anledning. Smykkerne er lavet i enten 925 sterlingsølv eller 22 karat forgyldt sterlingsølv. I tænker sikkert, at det lyder dyrt, men nej – smykkerne har virkelig nogle gode priser, da Sisis’ motto er, at alle kvinder skal have mulighed for, at forkæle sig selv med et flot og ægte smykke. Priserne er derfor til virkelig skarpe, mine øreringe koster kun 390 kr.
Perlerne på mine øreringe måler 13mm i højden og 11 mm i bredden. Hele øreringen måler 25 mm i højden. De er derfor ikke for voldsomme, og kan bæres af alle kvinder. Hvis du kun er til sølv, så er det også en mulighed, shop dem lige HER.

Til slut, så vil jeg bare sige – at jeg virkelig sætter pris på smykker, som kan bruges til hverdag og til fest. Kæmpe anbefaling til Sisi Copenhagen for tidsløse smykker!

Indlægget er udgivet i samarbejde med Amaze Communication & Sisi Copenhagen.1 thought on “når passionen er ædelstene”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *