INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

spørgerunde fra instagram

spørgerunde fra instagram

Instagram skal jo også hele tiden være opdateret og komme med nye idéer. De har i deres story lavet sådan, at man kan stille “spørgsmål”. Den leg har jeg afholdt, og der kom mange sjove, søde, underlige og spydige spørgsmål. Jeg tager det med et smil – og nogle svar kan være ironiske – tag dem med et gram salt. Jeg kan vist også godt lige lavet en sort fed streg under, at mit blå guld ikke er fake – god læselyst 🙂

Hvad læser du?
Jeg læser til socialrådgiver på Aalborg Universitet. Jeg er færdig til januar.

Hvor gammel er du egentlig?
Jeg skal have kanel til februar.

Er du fra København?
Nej dog ikke. Jeg er totalt nordjyde, og får dagligt af vide, at jeg snakker rigtigt nordjysk – man tager ikke fejl.

Hvor langtid har du blogget?
Jeg er egentlig gammel modeblogger – helt tilbage i 2013 til 2016. I 2016 fik jeg så Instagram, og gik mere op i interior og boligindretning.  Har så været Instagram-blogger (hvis der er noget der hedder det) i 3 år. I marts måned, valgte jeg så at få mit eget domæne igen – her blogger jeg om det jeg har lyst til (smiler)

Hvordan får man mange følgere på Instagram?
Øhhh nogle køber sig til følgere, andre deler det de har lyst til, og så er der nogle interessante mennesker bag de andre skærme, som har lyst til at følge med. Ting tager tid, og den tid skal man vente på.

Tror du United får en succesfuld sæson?
Ja, jeg tror at United får en historisk sæson for det mest vindende engelske hold i historien.

Er det hårdt at være på de sociale medier?
Hårdt? Nej, men jeg skal blive bedre til ikke at være på konstant.

Hvordan går det med dit fake Royal Copenhagen?
Det går OK. Jeg kan virkelig smage forskel – min kaffe er ikke nær så god.

Hvordan får du råd til dine tasker?
Her får i virkelig et nederen svar. Men det er sådan det er – jeg arbejder og så sparer jeg op! Det er ikke så indviklet.

Tror du at du bliver højere?
Uhh så skulle det være fordi min udvikling kommer ret sent.
1.67 er en normal højde? Har ikke hørt, at nogle skulle være i tvivl om jeg er dværg?

Går du meget op i make-up og hudpleje?
Hmm… både ja og nej. Jeg arbejder i Salling Beauty afdeling, så jeg har da styr på en del make-up og hudpleje. Jeg ved også hvilken produkter jeg selv ønsker at bruge – men jeg er også typen, der ikke skal have for meget. Jeg vælger mine produkter med omhu. Jeg siger heller ikke bare ja til alle mulige produkter – hvis ikke det er noget jeg har lyst til at prøve. Alt hvad jeg tester og skriver om, er noget jeg 100% kun vil anbefale til Jer læsere, eller til de kunder jeg møder/har i Salling.

Hvor læser du henne?
Jeg læser på Aalborg Universitet.

Får du alt sponsoreret?

Nej, min pengepung er ofte rødglødende. Det jeg får sponsoreret vil der enten stå: ”reklame, sponsoreret, gave, samarbejde, test osv.” i selve opslaget.

Hvordan er det at leve et glansbilledeliv?
Det var da et meget direkte spørgsmål. Har du mon dømt mig ud fra mine billeder? Husk på, at Instagram er en ret så stor fantasiverden. Jeg deler egentlig bare de billeder jeg har lyst til? Det er ikke fordi jeg ønsker, at man skal tro jeg svømmer i penge og lever livet. Men på den anden side, så JA jeg lever livet, jeg køber den Louis Vuitton eller Chanel taske jeg virkelig har gået og ønsket mig de sidste 3 år? Jeg arbejder flere 100 timer i Salling for at have råd til det, jeg faktisk bare vil have? Hvorfor skulle jeg gå på kompromis? Hvorfor skulle jeg så ikke kunne vise den frem? Skal jeg tage hensyn til sarte sjæle, fordi man ikke kan vise sin materielle lykke frem? Jeg forstår ikke at man kan blive irriteret over andres glæder og fornøjelser, når man ved, at man selv har tjent pengene.
Hvis vi skal bruge ”glansbilledeliv”, så tror jeg egentlig heller ikke, at folk gider at læse om mine sindsyge dårlige dage? Skulle jeg blogge om mine sygedage, de dage hvor min ryg har det af H-til? Mine voldsomme tømmermænd fordi jeg har drukket mig i hegnet til onsdags-bingo på Heidi Bier Bar? Ej, stop nu – jeg er ikke Youtuber – jeg er bare mig, som har en Instagram-profil! PEACE

Kommer du ikke snart til København?
Åhh det er ikke lige min plan. Men det kunne jo være jeg kunne overtales.

Du begyndte at have gæstebloggere, vil du ikke det alligevel?
Jo, jeg har bare ikke lige haft tiden til det. Vil du være gæsteblogger, så kan du da skrive til mig.

Hvordan får sponsorere?
Jamen enten kontakter jeg selv nogle firmarer, eller også så kontakter de mig. Det er lidt forskelligt. Ofte skriver jeg bare hvorfor jeg synes om deres virksomhed, og hvad jeg evt. kan tilbyde som blogger. Ofte finder vi frem til et ønskede samarbejde. Det resultere også i, at mange af Jer følgere kan blive forkælet af nogle af deres produkter.

Hvad er din livret?
Gammeldags grydekylling. Både min farmor og mormor laver den bedste brunsovs til.

Kan du anbefale en god serie?
Øhh hvilken genre er du til? Jeg kan anbefale:
– The Blacklist (Viaplay)
– Stranger Things (Netflix)
– Girls (HBO)
– White Collar (Viaplay)
– How to get away with a murder (Netflix)
– The Royals (Viaplay)
– Fringe (Netflix)
– Blindspot (Viaplay)

Hvad vil du gerne arbejde med?
Det ved jeg ikke helt endnu. Indtil videre så er jeg åben for næsten alle tilbud. Der er selvfølgelig nogle jobs hos kommunen, hvor jeg tænker, der ikke er 100% mig. Men man skal aldrig sige aldrig.

Kommer din søndagsleg igen nu? Elsker den
Øhhh ja, altså jeg prøver at huske på legen. Ved godt, at i flere der synes det er sjovt. Men jag skal jo også blive ved med at komme på ideer/spørgsmål. Nogle dage er man altså bare fantasiløs!

Hvilken serie er du i gang med nu?

Jeg er i gang med Outlander. Bagefter tror jeg, at jeg skal i gang med Scandal! Har i set nogle af dem?

Hvorfor blogger du?

Hvorfor ikke?

Ikke et spørgsmål, kan bare gode lide at følge med hos dig

Ihh hvor er du sød – tak!!!!!!

Skal du have børn?
Ja, på et tidspunkt – det haster ikke.

Har du mødt nogle fra Instagram?
Ja, jeg har faktisk mødt en hel del. Nogle af dem, er jeg virkelig blevet gode venner med, og ses med dem ofte. Har været til et enkelt Instagram-event i Århus for nogle år siden. Det var skide hyggeligt. Har også fået flere invitationer til Instagram-events. Har bare ikke haft tiden til det. Men altid dejligt at møde nogle, som egentlig bruger ligeså meget tid på de sociale medier, som man selv gør. For det er ikke altid ens veninder forstår det.

Hvem tager de billeder du selv er på?
Haha, jeg booker ofte nogle af mine veninder, så må de lege fotograf – hvilket de heller ikke har noget imod.

Hvad er din ynglings farve?
Ved ikke om jeg har en ynglings farve, men når jeg skal spille Ludo, så vælger jeg altid farven blå.

Hvor finder du alt din inspiration fra?
Jamen det gør jeg egentlig på Instagram og Pinterest. Jeg følger så mange fine profiler, som bor så dejligt, flot og personligt. Og så mixer og matcher jeg egentlig bare med de ting jeg gode kan lide – både nyt og gammelt.4 thoughts on “spørgerunde fra instagram”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *