INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

kayak time

kayak time

Ordet kajak, ja så ville jeg normalt stå helt af. Jeg var også lidt skeptisk, da Tobias sagde en mandag aften, at han ville investere i en kajak. Men det var ikke en tilfældig kajak. Oru Kayak er simpelthen den fedeste og nemmeste kajak at have med rundt. Den ligner en taske, men når den bliver foldet ud og samlet, så er det den lækreste kajak, da den er blevet inspireret af origami. Kajakken kan foldes over 200.000 gange, så jeg tvivler på, at den når at blive skiftet ud. Det tager mellem 8 og 10 minutter at samle/folde kajakken.
Flere af Jer havde set mine Instagram Storys, og skrev hurtigt, at det var noget fancy noget, og I ville gerne vide hvor den var fra, men den er somsagt fra det amerikanske mærke Oru Kayak. 

Tobias har allerede været i Limfjorden og haft stor succes. Vi har taget kajakken med i sommerhuset og haft den med nede på stranden. Den første dag, var der faktisk rimelig høje bølger, og Tobias er bare så meget bedre end mig. Jeg valgte, at tage ud og sejle da bølgerne var lidt mindre. Jeg var lidt nervøs, for det er ikke meget plads man har til sig selv i sådan en kajak, og det er vildt angstprovokerende at tænke på, hvis man ikke kan komme ud af den, hvis man tipper. Men jeg kan så lige fortælle Jer, at min balance faktisk ikke fejler noget, og jeg lærte rimelig hurtigt, hvordan jeg kom ned og op fra kajakken, og hvordan jeg skulle ro.

Jeg ved ikke, om det er en hobby jeg bliver bidt af, men jeg ville lyve, hvis jeg sagde jeg ikke synes det var en fed oplevelse. Jeg nød også, at det var noget jeg kunne gøre sammen med Tobias, selvom vi selvfølgelig skifter til at sejle. Plus, jeg må erkende, at det et perfekt tidspunkt, at investere i, da vejret i Danmark jo er fantastisk godt.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *