INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

livet skal leves i farver

livet skal leves i farver

Kjole: Moves – Skoe: Black Classics – Taske: Louis Vuitton 

Sommerferien er i gang, og jeg nyder det virkelig – for det er faktisk min sidste sommerferie som studerende. Det er ret underligt at tænke på – og er jeg overhovedet klar til, at komme ud i den virkelige verden?

I har efterspurgt personlige blogindlæg, og det får i. For hvad er det nu jeg studere?

Januar 2019 kan jeg forhåbentligt kalde mig færdiguddannet socialrådgiver. Det bliver en titel jeg glæder mig meget til at få, og det bliver en titel jeg bliver stolt af. Når folk har spurgt ”hvad læser du” og mit svar er ”jeg læser til socialrådgiver” så har jeg fået svaret ”nå, så du bliver sådan en sur kælling oppe på kommunen?”…. Tænk, at jeg stadig kan blive chokeret over, hvordan folk opfatter en socialrådgiver.

Måske har du selv eller kender én, som har haft en træls eller dårlig oplevelse hos en socialrådgiver i din kommune, men det betyder ikke, at alle socialrådgivere er sådan. Er du blevet sur over, at du er blevet sendt i ressourceforløb, i stedet for, at få din fleks eller førtidspension i første huk? Jamen så er det altså ikke din socialrådgiver du skal blive sur på, for de følger altså bare den danske lovgivning. Ja det er hårdt, det er udmattende og træls, hvis man altså virkelig er syg og intet kan. Jeg er enig…. Men stop med at lade din surhed og frustration gå udover din socialrådgiver, for jeg er sikker på, at de gør alt for at komme frem til den bedste løsning.

Nå nok om de fordomme… Jeg ved ikke endnu hvor jeg selv havner, men jeg har da nogle idéer til, hvad jeg gerne vil arbejde med – men intet er sikkert. Jeg vil ikke lukke nogle døre, for det handler også om, at skaffe så meget viden indenfor forskellige områder. Jeg vil tage hver en udfordring op, og vil ikke være kræsen her i starten. For det er nu her, jeg skal finde ud af, hvilken socialrådgiver jeg vil være – men jeg ligger i skjul på, at jeg gerne vil arbejde med udsatte voksne – og så må vi se, hvilken døre der åbnes.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *